Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

又係軟膠膠???.....唉...

我自己就唔要求佢條腰可動,
我只希望,我用千幾銀買的玩具,
唔好咁 ...
E神 發表於 22-4-2011 11:37 AM

x2
因為紅色對光線突別敏感, 時間一耐易走色變白, 银色底色比較白, 就算走色都唔多覺:67:
好似得200隻!
gekigoke 發表於 22-4-2011 09:40 AM

唔係掛  !! vip 人數都千幾啦, 出2佰又博比人鬧咩 !!!

不過ceo 又會講 : "買唔到呀~~~ enjoy your life ! "
唔係掛  !! vip 人數都千幾啦, 出2佰又博比人鬧咩 !!!

不過ceo 又會講 : "買唔到呀~~~ enjoy  ...
kingofhero 發表於 22-4-2011 12:54 PM

vip gift點會話限定得200呀
頭像被屏蔽
因為紅色對光線突別敏感, 時間一耐易走色變白, 银色底色比較白, 就算走色都唔多覺
ultramanwai 發表於 22-4-2011 12:41 PM

Thanks~
唔知mark4,mark 6 條軟膠底褲會唔會變色呢,,,希望唔會la....
Thanks~
唔知mark4,mark 6 條軟膠底褲會唔會變色呢,,,希望唔會la....
E神 發表於 22-4-2011 01:23 PM

時間問題而矣.
其實我想問下, 假設而家有人將舊MK II原價放返出黎, 咁買舊MK II好啲定哩隻好啲呢?
bad-aries 發表於 22-4-2011 01:23 PM

請問舊Mark 2原價幾錢?9xx???

好能有人想平幾佰蚊,有得玩就算... 但係12”就係玩精細像真(個人覺得係上色超細緻的首辦樹脂公仔加可動關節)

呢隻Mark2係裝甲之中第一隻腳底都有燈,新技術都唔揀???
轉貼
lokia 發表於 21-4-2011 01:23 PM

呢期介紹markII ver.2 既milk 係邊一期??? 同幾時出呀???
請問舊Mark 2原價幾錢?9xx???

好能有人想平幾佰蚊,有得玩就算... 但係12”就係玩精細像真(個人覺得係 ...
558558 發表於 22-4-2011 02:54 PM

我都覺得有新版應該買新版,體型都改良晒啦,又多D野玩.
其實佢用返TONY實驗實對腳之麻,之前已經有燈架啦.
佢小腿唔係換甲,係成對換,裝返甲對小腿係冇燈架.
頭像被屏蔽
呢期介紹markII ver.2 既milk 係邊一期??? 同幾時出呀???
ilovetoys 發表於 22-4-2011 03:39 PM

I DON'T KNOW~ I JUST 轉貼∼∼:73:
I DON'T KNOW~ I JUST 轉貼∼∼
lokia 發表於 22-4-2011 05:26 PM

明白~~
緊係買第2代LA... 我都有第一代, 依家睇番, 其實無咩野玩, 新呢隻多好多野玩, 不過迎呢隻隻腳好似粗左少少~

上半身外型有改善,hip joint 同大月比之間的大"喇"終於無o左,讚!
上半身粗壯番小腿粗腳o左免免強強可接受...
個辦銀油表面好似捽過電鍍粉唔知有無睇錯,如果有...咁大貨呢? 如果大貨有...咁有電鍍粉係咪唔"襟擠"? 恕小弟貪心,希望ht美觀同"耐擺"都做到啦。 唔該晒!......