Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

回復 182# ilovetoys

應該唔會咁快額滿...多d人訂,佢頂多做多幾批貨
訂兩個星期就滿?講笑咩,兩個月就差唔多。
回復 14# kaiwai

14xx :70:
toysbear 發表於 22-4-2011 12:14 AM

如果做到 milk 的相的顏色~~就真的完美了~~
其實,如果佢真係出"電鍍"板,
唔知會收幾錢呢~~~
比例好像是之前mark2/3 的,跟現在的mark4/6不一樣
手腳加粗了,再加點內部detail,改腰.胸甲,
感覺這是一隻upgrade version 而不是 version 2.0:58:
不過這也沒多大關系,仍是難以抗拒:38:
其實買兩隻d人係咩心態...我買1隻都扔心口...
今次個弦反應堆做得好detail 呀:71::71:
其實買兩隻d人係咩心態...我買1隻都扔心口...
e_v_i_a_n_s 發表於 22-4-2011 12:56 AM

宜家多左人買, 我夠膽講, 好多都未必係中意玩figure 既人,
佢地應該係知道左, HT 既12" 宜家係一樣好好既投資工具.....
隻隻都可以賺返3-4 成, 有d 更加誇張....
所以咪多左人買囉:55:
但我真係接受唔到:blame:
宜家多左人買, 我夠膽講, 好多都未必係中意玩figure 既人,
佢地應該係知道左, HT 既12" 宜家係一樣 ...
ilovetoys 發表於 22-4-2011 01:14 AM

個個都入幾隻,,
唻緊個的,一定唔會有好似  joker DX01 咁,可以抄高幾倍了~

個個都訂兩隻或以上.......

....遲d有野睇
比例好像是之前mark2/3 的,跟現在的mark4/6不一樣
手腳加粗了,再加點內部detail,改腰.胸甲,
感覺這是 ...
Oldcat 發表於 22-4-2011 12:50 AM

不過最正都係用番mk4,6的可動手指, 咁就好玩好多咯, 今次vip訂又多隻手仔玩.
佢地應該係知道左, HT 既12" 宜家係一樣 ...
ilovetoys 發表於 22-4-2011 01:14 AM

其實這是香港文化,我返而接受唔到樓價,哈哈... ...
當400呎的樓,實用面積只有5成,香港政府都唔理
當400呎的樓,可以去到280萬,香港政府都唔理
當中國政府都有行動打壓樓價,香港政府都唔理

D人炒有得佢炒,佢都有付出,又交收又影相又拍賣(仲要日日睇住抬高個價),
不過越多人玩,HT就越加價,現在真係貴到呢.. ...
如果今次多人訂....到時就多人有...而且1個人可能有幾隻.....多成咁.....睇怕應該炒唔到啦......
今日訂左la~
睇下下半年還有甚麼東東:54:才決定未遲呢