Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

今日好長龍,結果訂唔到
回復 226# 布魯士

我五點九個時去到無嘜人喎,好快就搞掂:73:
鍾意的本身會訂一隻, 另外有些人更加訂幾隻, 根本供過於求

ht炒風好快冇

物極必...
人人訂幾隻 今次炒唔炒得起呢?:58:
尋晚趁佢關門去訂都仲有人排隊....原本唔想訂住,驚第一批有sad貨,諗諗下唔驚得咁多,之後個小姐都比我入埋去。訂左兩隻....VIP gift一隻,另一隻9折 13xx

晚上已經display左出黎~~~ d色今次都叫似番少少....面具有不锈鋼feel! total有3個頭~ 不過display個pose超怪....唔知想點咁!? 不過無買舊既都真係必入la~

其實真係愈來愈多人入數隻....炒唔炒得就唔知~  不過HT就真係賺到開巷!!!!

是晚實地親身一影

寧願少吔餐~都要訂左先~:45:
來曰方長∼ 太多IRONMAN∼ HT有排出∼∼ 哩隻都係算∼
如果係翻兜舊野,
我估係戰損Mark 1啦,
戰損個時件甲係跌晒出黎,
只要一個body,加一套賽車衫,一 ...
sunnychu 發表於 21-4-2011 07:17 PM

小弟都咁"希望"...

但咁出法太過九唔搭八, 無theme, 同埋太過賣大包, 相信機會好微.
今日去訂唔到, 我都唔知幾耐先會出一出去....
可能要兩星期後先出去嗰頭....到時希望仲有得訂啦
ilovetoys 發表於 22-4-2011 12:05 AM

應該話到時希望gift未滿額, 因為上次MK VI都預唔足比VIP..
今次跟幾多個頭/?
睇相,好似有一個空頭盔 ,  一個有人樣頭盔,一個著燈頭盔.
唔會咁多頭吧??
E神 發表於 22-4-2011 12:12 AM

空頭盔一係比MK IV Tony頭用, 但SIZE唔太啱.

再唔係比張說明書, 教我地點爆MK VI頭?
小弟都咁"希望"...

但咁出法太過九唔搭八, 無theme, 同埋太過賣大包, 相信機會好微.
catcat 發表於 22-4-2011 08:25 AM

我都想佢出返mark 1
應該話到時希望gift未滿額, 因為上次MK VI都預唔足比VIP..
catcat 發表於 22-4-2011 08:29 AM

好似得200隻!
人人訂幾隻 今次炒唔炒得起呢?
harowai 發表於 22-4-2011 04:31 AM

今次個VIP GIFT 好正, 所以我估有VIP Gift 果d  一定炒得起, 上次果隻VIP arm , 賣到5 紅魚, 一樣大把人要,   無vip gift 果d 就難D, 我上次見到有個人叫兩個朋友幫手訂了6隻  Jack Sparrow ,  有排驚  ^v^
好似得200隻!
gekigoke 發表於 22-4-2011 09:40 AM

千五個vip一定唔會得200隻囉
想問下有玩開HT既ching,一般訂貨幾耐會滿額?