Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

點會驚無冇得訂呀?

呢隻又唔係有DX。

出貨之日才是CUT單之時。

而且呢隻點都正過第一VER。啦。
千五個vip一定唔會得200隻囉
mana 發表於 22-4-2011 09:52 AM

我朋友係  VIP  , 上次一樣訂唔到隻  VIP GIFT

我問過記得好似話得 200 pcs
我朋友係  VIP  , 上次一樣訂唔到隻  VIP GIFT

gekigoke 發表於 22-4-2011 10:03 AM

MK6 7月開始收訂....我11月先訂都仲有VIP贈品

gekigoke 發表於 22-4-2011 10:03 AM

阿虎嘅貨都唔止200啦.:45:

我 15/ 01 /2011 訂mark 6 ,都有 vip gift bor~
尋晚趁佢關門去訂都仲有人排隊....原本唔想訂住,驚第一批有sad貨,諗諗下唔驚得咁多,之後個小姐都比我入埋 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 22-4-2011 06:05 AM

大大,
現場所見,mark 2 條腰是否同之前隻mark 2 一樣,係軟膠????
頭像被屏蔽
大大,
現場所見,mark 2 條腰是否同之前隻mark 2 一樣,係軟膠????
E神 發表於 22-4-2011 10:54 AM

我答你,以我見到就似係,所以覺得有點限步,不像mark 4 &6般可動。
而且雙腳都好似test version...其實好多人都想買mark 2,HT返出係好事,
但個人覺得真係欠誠意.. ...
我答你,以我見到就似係,所以覺得有點限步,不像mark 4 &6般可動。
而且雙腳都好似test versio ...
toysbear 發表於 22-4-2011 11:34 AM

又係軟膠膠???.....唉...

我自己就唔要求佢條腰可動,
我只希望,我用千幾銀買的玩具,
唔好咁易變色就ok 了
空頭盔一係比MK IV Tony頭用, 但SIZE唔太啱.

再唔係比張說明書, 教我地點爆MK VI頭?
catcat 發表於 22-4-2011 08:31 AM

我覺得個空頭盔應該係將佢訓低拆件時用的頭....
做個無人著緊俾人拆既情景吧....

唔好咁 ...
E神 發表於 22-4-2011 11:37 AM

先講明,我係估,因為無拿上手...但覺得係,
我就返而喜歡腰可動,玩上手差好遠。見佢 相片全不可動。
還有,我舊那隻條腰都無甩色,仲好好喎。
想問下有玩開HT既ching,一般訂貨幾耐會滿額?
chungangus 發表於 22-4-2011 09:59 AM

正常係唔會滿~ 只係可能冇現貨~ 多訂多做
唔好咁 ...
E神 發表於 22-4-2011 11:37 AM

暫時都未聽過銀版有變色現象。
先講明,我係估,因為無拿上手...但覺得係,
我就返而喜歡腰可動,玩上手差好遠。見佢 相片全不可動。 ...
toysbear 發表於 22-4-2011 11:46 AM

咁我都冇聽過有人話mark 2 會變色~

咁可能只是 mark 3 名mark 3 BD 會變色bor~

我知mark 3 會變色,就一早放左上 "ya虎"了~
暫時都未聽過銀版有變色現象。
百龍天舞 發表於 22-4-2011 11:56 AM

希望如此la~~
因為我都入硬 ironman 2  mark 2~