Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 武道狂之詩小說+漫畫, 一齊睇下有幾狂~~~注意內有劇情出沒~~

睇完晒第6期, 同買左第7, 8期哩~~~~~~~~~
睇完晒第6期, 同買左第7, 8期哩~~~~~~~~~
Quentin 發表於 31-5-2011 12:56 PM

波龍術王我估同第三個武當副掌鬥有關........
malonino1989 發表於 31-5-2011 02:04 PM

係阿, 我都係咁捻~~~~~呵
啱啱睇完武道狂之詩小說第7期.................有個奇想, 啲主角有時在生死關頭時, 放棄愛刀或愛劍........我在想, 如果係我, 我會唔捨得愛刀同劍的........亦可能因此送命的................呵呵~~~~~~~~
啱啱睇完武道狂之詩小說第7期.................有個奇想, 啲主角有時在生死關頭時, 放棄 ...
Quentin 發表於 5-6-2011 01:28 PM

我未睇第7~~
但,主角放棄咗龍虎劍?:50:
我未睇第7~~
但,主角放棄咗龍虎劍?
malonino1989 發表於 5-6-2011 09:37 PM

唔係佢, 係.................
唔係佢, 係.................
Quentin 發表於 5-6-2011 10:21 PM

荊裂?佢把刀仲有記念價值過龍虎劍喎:50:
荊裂?佢把刀仲有記念價值過龍虎劍喎
malonino1989 發表於 11-6-2011 10:26 PM

呵呵~~~~~~
我睇緊第8期了~~~~~~~~
呵呵~~~~~~
我睇緊第8期了~~~~~~~~
Quentin 發表於 11-6-2011 10:28 PM

我追返未睇果2期了.....
我追返未睇果2期了.....
malonino1989 發表於 12-6-2011 09:40 PM

呵呵呵, 快啲快啲快啲~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
今日又忍唔住睇左第八集先......
荊裂真係好勁.....自己創招新野......殺左2個高手.....
荊裂真係好勁.....自己創招新野......殺左2個高手.....
malonino1989 發表於 14-6-2011 09:59 PM

啱啱睇完第8期, 好熱血..........................:*:*:*:*......................幾時出第9期阿..................:*:*:*.............
"破門六劍".....................:*:*:*
下一回, 決戰清涼寺......................
malonino1989 發表於 14-6-2011 09:59 PM

一擊必殺~~~~~~~~~
一擊必殺~~~~~~~~~
Quentin 發表於 15-6-2011 11:24 AM

板奇獠. . . . . .
malonino1989 發表於 31-5-2011 02:04 PM

無錯, 係"師兄"~~~~~~~~~~~