Toysdaily 玩具日報

查看: 6237|回復: 32

[分享討論] DX小龍~~~身體爆裂~~!!

今日終于拿到只DX小龍~!!之前睇到甘多師兄post D靚兄,已經搞到心囖囖孿!!
一到手當然拿上手玩下~!!當時心情卻異常興奮~!!只小龍真係做得好正~!!
點知玩玩下。。發現個body有條好深的裂痕~!!心情立刻跌落谷底~!!!
老實講我真係玩得好斯文,好錫住玩。。。。唉,但誓估唔到個body甘兒戲。。
請問而家可以點?。。。HT CEO會唔會出嚟交待下呢?

各位師兄玩時都要小心了。。。
LOL!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我的一樣啊,但要拿去換又麻煩,所以我是用AA膠套細管,搞掂。
HT CEO會出嚟交待呀....
佢會話返你"HT 唔啱你!!!"
“人哋幾百萬買層樓都大把問題啦,千領蚊貨仔有D瑕疵好出奇啊。。。
HT 唔啱你!! ”  CEO   :67:
“人哋幾百萬買層樓都大把問題啦,千領蚊貨仔有D瑕疵好出奇啊。。。
HT 唔啱你!! ”  CEO   : ...
katcatt 發表於 12-4-2011 10:05 PM

:34: 有好似講得有D道理喎...
小問題,膠水黏返搞掂
HT 唔啱你!! ”  CEO   : ...
katcatt 發表於 12-4-2011 10:05 PM

agree X 2 :66:
咁你買隻超合金有質量問題,駛唔駛笨大總裁出黎交待呢?
唔滿意就拎番去換,或者好似D師兄咁用膠水搞掂
如果咁少事都令你不安,想搞大佢至舒服
咁唔駛CEO講啦,我都可以話你知“12吋唔適合你”:66:
何不多啲欣賞件玩具啲優點,而要為啲唔覺眼嘅defect令自己心情跌落谷底。

那是包膠上身橡膠連接位

即使 HT 也只是用 3秒膠 把它粘起來

我不明白為什麼大家都覺得 HT 犯了一個大錯誤.......:80:

除非連接位撕裂, 否則簡單地用 3秒膠 把它粘回去.....

當然,你可以要求 HT 為你做.....

But why? 花這麼多的時間和車錢, 要求別人為你做一些你自己可以在30秒內完成的事情......:42:
影相影左邊,咪唔覺囉,好多大大都係咁。

設計問題,無解。
我的一樣啊,但要拿去換又麻煩,所以我是用AA膠套細管,搞掂。
hunteralex 發表於 12-4-2011 09:30 PM

I used AA膠 to glue it back together too, now look perfect! :73: