Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: katcatt

[分享討論] DX小龍~~~身體爆裂~~!!

那是包膠上身橡膠連接位

即使 HT 也只是用 3秒膠 把它粘起來

我不明白為什麼大家都覺得 HT 犯了一個大 ...
Gretzky99 發表於 12-4-2011 11:49 PM

打工仔心態   平時反工比D客話得多
自己做客個陣就要搵D雞毛蒜皮既事話反人夠本
話曬都比左成千銀ㄚ嘛!
人家覺得比左錢就應該要有全套服務 一世保養 ~
做唔到就可以大大聲話人''點解一大間公司咁小事都做唔好!!!!

其實......點解鬆開左唔識自己痴返佢
甩左鞋帶識唔識自己綁返?
跌左錢識唔識自己執返>??
原來好多師兄都有呢個問題。。。
點解依家玩12吋就預咗有問題?而又變得好理所當然要自己補完甘 ...
katcatt 發表於 13-4-2011 10:16 AM

玩玩具如此   可見做人更甚
若娶個老婆反黎發覺佢身上有條疤痕係咪要離婚退禮金呢?我覺得真係要請外父 外母出黎交代一下~
我識佢未到手前你地做咩唔話明佢有條疤!!
玩玩具如此   可見做人更甚
若娶個老婆反黎發覺佢身上有條疤痕係咪要離婚退禮金呢?我覺得真係要請外父 外 ...
joveinhk 發表於 15-4-2011 12:35 AM

時代唔同,呢一代好多人覺得全世界都欠佢既,
個個都係老竇老母,應份遷就照顧一世,小小事都DUM晒地。:42:
時代唔同,呢一代好多人覺得全世界都欠佢既,
個個都係老竇老母,應份遷就照顧一世,小小事都DUM晒地。: ...
Oldcat 發表於 15-4-2011 01:02 AM

仲有D中文程度好差~
究竟知唔知道咩叫做''爆裂''