Toysdaily 玩具日報

[分享討論] DX小龍~~~身體爆裂~~!!

我的一樣啊,但要拿去換又麻煩,所以我是用AA膠套細管,搞掂。
hunteralex 發表於 12-4-2011 09:30 PM

I used AA膠 to glue it back together too, now look perfect! :73:

"先生... 其實你可以當係戰損版,仲特別啦"
猴活   上
I also same case
But I use AA  to  glue it together . better than before now
用 AA 黏返算啦......
原來好多師兄都有呢個問題。。。:26:
點解依家玩12吋就預咗有問題?而又變得好理所當然要自己補完甘。。?
係玩玩下爆左定本身合唔埋有條“拿”先?:58:兩回事黎,如果本身合唔埋有條“拿”攞去換就OK, 如果爆開用膠水黐番咪算lor......
係玩玩下爆左定本身合唔埋有條“拿”先?兩回事黎,如果本身合唔埋有條“拿”攞去換就OK, 如果爆 ...
買買買 發表於 13-4-2011 10:17 AM

呢個真係答你唔到。。都係玩后至發現。。:56:
不過還好以黐番了。。。雖然問題唔大,不過當時確實心都離一離。。。
頭像被屏蔽
我都係,不過小問題,懶換~~

咁大盒o野,你要我拎o黎拎去,仲煩。
EB小龍爆: X你老X! Bill! :blame:
HT小龍爆: X你樓主, 你自己攪X掂佢喇! 咪X煩到候活! :74:
原來好多師兄都有呢個問題。。。
點解依家玩12吋就預咗有問題?而又變得好理所當然要自己補完甘 ...
katcatt 發表於 13-4-2011 10:16 AM

樓主, 其實問題不是只有12吋才有,其他玩具、物件,甚至人都沒有完美,只是問題的嚴重性有幾大,其本都會預
你玩玩具定玩具玩你先?:38:
回復 25# Daredaddy
[ 隱藏 ]
EB小龍有爆過咩:?
大大乜你X呀Bill呀:@
其實直接搵hot toys問咪仲好,上佢網頁,鋪頭電話,E-MAIL有齊
去佢FACEBOOK PAGE問,放埋張相上去,唔到佢唔跟進,又係方法.
上網問人意見,都係會叫你咁做,而且一件半件爆件,需唔需要講到要搵人CEO交代呢?
HT CEO 係唔會啋你:67: