Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 一係就唔入,一入就要一口氣入

係到先多謝Andyhong兄既消息!我搵到了...
但可惜,套魔狼...我係"信我"想買果陣,兩間"菇主一渣"都比人買哂...
好諷刺,呢兩年...成日係信和都見到冇人買...到今日肯定買,竟然賣哂...

「曾經有一套食玩係我面前,但我冇把握珍惜,當我想買但比人買哂果陣先後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此...如果個天再比呢個機會我以19蚊買到,我會同個老闆講「要兩套」...如果真係要我將呢番說話講出黎加個次數,我希望係一萬次」

最後係你消息果間以魔龍價+2草買左...都幾肉赤

本來我儲食玩,要求一定要齊成套...而且要自己鍾意
因為魔法戰隊只入魔龍 魔狼...反正唔齊一套
又想入埋獸拳我最愛既吳越同舟...點知只搵到三虎...
係啞虎搵到黑獅,但係...冇象蝙蝠鯊魚...
至於猩猩企鵝羊,遲d先入...

唔知有冇大大知邊度有獸拳隻蝙蝠象鯊魚!?(應該冇咩可能係香港搵到了)
一次過入9盒...加上遲返屋企 偷運果陣都幾驚
:71:
唔洗多謝:)

我地一齊入戰隊火坑啦,.,.,.,.我岩岩都入左成set獸拳戰隊食玩:DD
唔洗多謝

我地一齊入戰隊火坑啦,.,.,.,.我岩岩都入左成set獸拳戰隊食玩
Andyhong 發表於 8-4-2011 10:14 PM

一定要既 冇你 可能我仲妒忌緊有魔龍既人...
你係邊入左成set獸拳食玩!?!?
我都想搵剩返果6隻
猩猩 企鵝 羊<-已知 當然想搵更平
鯊魚 象 蝙蝠<-搵唔到

獅子 狼已bid...
犀牛冇動力入
頭像被屏蔽
一定要既 冇你 可能我仲妒忌緊有魔龍既人...
你係邊入左成set獸拳食玩!?!?
我都想搵剩返果6隻
猩猩 企 ...
詠瑜 發表於 8-4-2011 10:26 PM

其實我o係也虎度買左套已砌:(...

但就無蝙蝠:unhappy:.............

快d砌完出黎post比大家欣賞啦:43:
頭像被屏蔽
其實我o係也虎度買左套已砌...

但就無蝙蝠.............

快d砌完出黎post比大家欣賞 ...
Andyhong 發表於 8-4-2011 10:42 PM

哦!!!!!!!!!!!!!!唔怪得唔見左個post
係你買左!!!hahahaha

我唔敢砌呀 屋企人未訓