Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我忍夠啦...

我地不如做好朋友囉?XDXD
紫月葵 發表於 4-4-2011 05:08 PM

受埋我 哈哈
獅鷹果時我好似三四十蚊o係樓下文具店買

但玩兩玩就發覺一d都唔吸引....之後就送左比個朋友lu
Andyhong 發表於 4-4-2011 05:01 PM

我都好似見過 但果陣完全無視...
但而家就...唉

獅鷹果隻唔駛諗,好似好難搵,之前同某間店個老板傾開計,佢話呢隻唔記得好少定好難搵
紫月葵 發表於 4-4-2011 04:33 PM

就算搵到鷹獅 都搵唔到白馬/.\"""
so搵到魔龍果四盒已經夠...前幾日太忙 又唔記得去bid
受埋我 哈哈

但而家就...唉

...
詠瑜 發表於 4-4-2011 05:22 PM

魔法飛龍雞旺三樓有:o

好似五草野
魔法飛龍雞旺三樓有

好似五草野
Andyhong 發表於 4-4-2011 05:32 PM

好彩個好似唔係第一句到
得閒即去搵...魔法戰隊食玩 好似又係衰貼紙問題?
好彩個好似唔係第一句到
得閒即去搵...魔法戰隊食玩 好似又係衰貼紙問題?
詠瑜 發表於 4-4-2011 05:53 PM

條魔法飛龍我都仲見過有地方賣, 其實普遍黎講食玩d貼紙都係麻麻地, 要靚就上色啦:(

我依家都好努力咁幫天裝同炎神上緊色, 岩岩琴日先完成炎神G1-G3:DD

ps: 條飛龍我以前都有買~~不過最後連埋獅鷹一齊比晒朋友....依家後悔都黎唔切:time:
條魔法飛龍我都仲見過有地方賣, 其實普遍黎講食玩d貼紙都係麻麻地, 要靚就上色啦

我依家都好努力咁 ...
Andyhong 發表於 4-4-2011 05:56 PM

得閒影d上色成品黎激厲下我 haha
咁...魔法戰隊合體之後 係唔係比而家d侍戰隊 天裝 炎神 海賊果d矮??

聽日唔知去唔去搵好 怕收左舖
回復 65# 詠瑜
我記憶中好似係一樣高的

小弟既上色技巧唔係幾見得人架咋:(
回復  詠瑜
我記憶中好似係一樣高的

小弟既上色技巧唔係幾見得人架咋
Andyhong 發表於 4-4-2011 06:22 PM

一樣高!!!???係真就好啦
我都唔見得人 我上色完成品唔夠10隻
受埋我 哈哈

但而家就...唉

...
詠瑜 發表於 4-4-2011 05:22 PM
白馬我又係同果個老闆傾開計,佢托人o係日本搵,自己都唔打開,直到有次有人去到,出高價同佢買
聽你咁講 呢條真係玩具街wo 灣仔果個玩具街 似...衣襪街
詠瑜 發表於 4-4-2011 05:20 PM

都唔算既,計正版野灣仔多d
XD

但隻獅鷹真係唔多ok......個心口空了了咁
Andyhong 發表於 4-4-2011 05:10 PM
設計問題,算啦xd
白馬我又係同果個老闆傾開計,佢托人o係日本搵,自己都唔打開,直到有次有人去到,出高價同佢買
紫月葵 發表於 4-4-2011 06:48 PM

係唔係每套食玩都總有最少一隻要玩到咁仆心仆命???
灣仔多正版野 但得果三四間舖= =
係唔係每套食玩都總有最少一隻要玩到咁仆心仆命???
灣仔多正版野 但得果三四間舖= =
詠瑜 發表於 4-4-2011 07:44 PM
可以咁話既都,好似轟轟隻10號、魔法既白馬、侍既恐龍折神等等
可以咁話既都,好似轟轟隻10號、魔法既白馬、侍既恐龍折神等等
紫月葵 發表於 4-4-2011 07:55 PM

突發對海賊戰隊有憂慮
1.怕又玩小貨 要周圍仆
2.怕好似獸拳隻犀牛咁 縮細左好多...

唔係大合體唔緊要 求神唔好出現以上兩點
突發對海賊戰隊有憂慮
1.怕又玩小貨 要周圍仆
2.怕好似獸拳隻犀牛咁 縮細左好多...

唔係大合體唔緊要 ...
詠瑜 發表於 4-4-2011 08:13 PM
縮細應該就唔會,皆因佢地要呃錢,就好似其實2隻手既料可以一盒過出,但但都分開兩盒賣,但如果再細隻d,佢地就只可"所謂蝕比你"
而少貨問題,冇嫁啦,只好佢一出就即入
縮細應該就唔會,皆因佢地要呃錢,就好似其實2隻手既料可以一盒過出,但但都分開兩盒賣,但如果再細隻d,佢 ...
紫月葵 發表於 4-4-2011 08:18 PM

望就咁望...獸拳本來我都好想入
我怕小貨返 即刻知得黎 已經太遲...
如果將來有呢d情況 你記得提我a_a