Toysdaily 玩具日報

查看: 9486|回復: 13

[分享討論] G Generation World (PSP)

大家有無玩 ? 我剛開始玩, 第一次玩呢隻 game,

大家有咩心得 ? 可唔可以教下路 ?
大家用邊個主角 ? 有無開發心得 ? 咩機比較好屈機 ?
一開始好快有TURN A,能力解放後好勁..
同埋GOD GUNDAM, 每集必備!!:71:
我打Wii 版, 主腳就用"阿寶" <= 情意結冇計 :35:

而機体就覺得 OO 都ok, 而紙巾兄講既 TURN A 能力解放版同 GOD 真係每一集都差不多係必用最強機體 :36:
打爆左一次..........而家練緊機清hell 
master 係hi-new 同 00-raiser
幾辛苦先打到collection 去到95%:54:
打爆左一次..........而家練緊機清hell 
master 係hi-new 同 00-rai ...
elvischoi 發表於 26-3-2011 12:31

咁快 95% :@ 我而家先得果 47% :unhappy:
咁快 95%  我而家先得果 47%
bbf1125 發表於 26-3-2011 12:42 PM

其實打哂咁多關開哂secret 已經差唔多有75%:64:
大家有無玩 ? 我剛開始玩, 第一次玩呢隻 game,

大家有咩心得 ? 可唔可以教下路 ?
newnov 發表於 26-3-2011 08:34 AM

打wii 版的路過   打左一半未夠47%   放棄左  東方不敗加杜門  強得可怕
我而家開發緊 d 特別機體玩, 唔知叫咩
一盟頭玩到  B , 有邊關係最好儲 人物周ms level ?
想問下master unit 係唔係只有 2 個 ? 直到 ending ?
如果我已經用緊 剎那 同 希羅, 又想用杜門同 turn a 個主角,
唯一方法係唔係只有自己開發閃光同 turn a 機, 再用錢買兩個主角升 ?
想問下master unit 係唔係只有 2 個 ? 直到 ending ?
如果我已經用緊 剎那 同 希羅, 又想用杜門同 turn a 個主角,
唯一方法係唔係只有自己開發閃光同 turn a 機, 再用錢買兩個主角升 ?
no, have at least 4
頭像被屏蔽