Toysdaily 玩具日報

[新品消息] medicom enterbay UU jack sparrow(已出)

希望呢隻係第一隻買嘅enterbay
Is the photo the figure sample? or just a movie photo? It looks like a real man instead of figure to me
Set咗price先講喇,成日都獅子開大口。
我上次想入隻再販EB Bruce Lee Kato,一睇價錢,14魚8草,即縮:80:
希望呢隻個price合理d,出貨準時d,大貨質素keep好d。
我都想多個選擇,M X B正,都會迫到HT做好d,受惠嘅就會係我哋:66:
Set咗price先講喇,成日都獅子開大口。
我上次想入隻再販EB Bruce Lee Kato,一睇價錢,14魚8草,即 ...
ONE-SEVEN 發表於 25-3-2011 12:41 PM

kato was 13xx for pre-order; i'd say.. it's expensive but the figure successfully resembled the young Bruce Lee.
However, I was pissed off by seeing the figure's cheek dirted by the black collar of its outfit.  I asked EB whether the dirt can be removed or if the head could be replaced.. the answer was no :blame:
同意!近排每次去HT攞嘢都遇倒"smell盒+雪梨紙+直角黨”!有時真係覺得HT D staff好"charm ...
Demon 發表於 24/3/2011 16:41

smell盒+雪梨紙+直角黨{:3_127:}
有時真係唔明呢d人點解可以生存喺地球上面:42:
頭像被屏蔽
小弟衷心希望E+M出好D.

HT就一定訂.

但E+M做得好的話, 我諗會入埋, 一齊擺.

有D野而家支持左, 可以比細公司知, 做得好會有人欣賞有人買.
回復 10# E神

MXE首先平已經係無可能!邊個蠃無所謂,最緊要有好野買!
淨睇官圖既話,EB的確係神似好多。

EB.... 呢一戰係你地重新起步再省返令個招牌既好機會,打返場爭氣波出黎俾我地睇好吾好?

Is this the real toy pic???
If Yes, 個樣正過 HT 好多!!! :D
回復 68# PPerry

EB只有(金大師未走前)既小龍保值,其餘都係888....:38:
Is this the real toy pic???
If Yes, 個樣正過 HT 好多!!!
fktuen 發表於 29-3-2011 03:51 PM

依張唔係電影海報咩????
小弟衷心希望E+M出好D.

HT就一定訂.

但E+M做得好的話, 我諗會入埋, 一齊擺.

有D野而家支持左, 可以 ...
catcat 發表於 25-3-2011 19:07

唔係個個都好似大大咁,有買哂兩家既錢:(
依張唔係電影海報咩????
apes 發表於 30-3-2011 01:54

應似係玩具黎
ht個隻好似太白...呢隻又黑得滯...有d似印度人扮個d攪笑片feel...:63: