Toysdaily 玩具日報

[新品消息] medicom enterbay UU jack sparrow(已出)

實物為準 :66:
回復 19# Gretzky99

依家DX都唔平.....哩隻1600走唔甩.....
HT 對figure 面無表情的官方解釋: 版權持有人不批准 :(

Medicom/Enterbay 從來沒有解釋為什麼他們的figure 面上這麼多表情........:DD
有兢爭先有進步
根據經驗....HT應該會用大件夾抵食去還擊....
好在我唔中, 否則是單一邊嬴,輸嘅都係我(要破財)~~
我諗HT唔會有壓力................

EB只要你keep到個版8成.....起貨速度快5倍.....咁就好大壓力

逃(我諗已經中止左)係年幾前話出~~~紋身body比人公怖快,但HT已經出得更多

眼可動又係eB先........但又係ht出最多

其實eb好多新野....但.........唉.....
雖然到現在我得一隻HT12" ...

但我都支持HT:$
似乎好正~~~
MB一定要生生性性~
0黎隻好大可能成為我下一隻eb figure~~~
一定買HT.
EB野買個一次都怕,而家仲要加medicom.唔好話正唔正,一定貴先.
回復 33# Gretzky99

因為日本電影市場係美國外第二大市場,所以對Medicom偏心d.....:34:
但係UU系列沒可動眼已經輸左一截,再加埋301改易爛body,搵唔到理由打抵HT,:unhappy:
我都希望EB做出點成績,唔可以比HT助大!:36:
我就想Medicom X Enterbay贏返一次,
等HT可以反省一下,對件貨d QC要求高d,
對客禮貌d!好過得HT一支獨 ...
ringokww 發表於 24-3-2011 12:00 AM

x2
Quote AVP slogan: Whoever win, we lost (I mean the $ in our wallet).....:DD
ME是1 比4 的吧...
如果是1比6又平靚正的話
進入碑(EB)呢鋪可以改名..無得比(MediBay)
頭像被屏蔽
可動眼, very important la...:52: