Toysdaily 玩具日報

[新品消息] medicom enterbay UU jack sparrow(已出)

回復 39# GunBuster

最可怕係EB set個價同件貨係唔成正比!起標價每次都13字頭,如果有可動眼....2字頭都有...:70:
:58:ME依隻SMOKE嘴正D
M記 + EB 有機會嬴番次 :67:
回復 47# Borbor

HT實睇住黎砌啦!佢地咁賤。:66:

好老實講!! EB + Medicom 贏到咩?
HT出過Jack, 有甘多年經驗 , 用料cutting 都一向贏Medicom幾條街
講樣, 人地有可動眼, 講表情似, 最近果隻都好似!! 好生鬼好有表情!!
唔好成日話人冇表情啦!!  HT 明顯有heart 過兩間廠好多!!
加上兩間廠合作, 觀其表現, 只是想減輕各自的風險!!
並唔係諗住做d 咩經天動地既完美人偶!!  
講完!!不喜勿插!!

ME 要改...
期....準d唔該
衫....唔好甩色唔該
件....唔好唔聲唔聲出少件比人問先話生唔到所以cut件(但又唔減番價)
body....唔好比d舊款出街
頭手腳身....唔好唔同色
價錢....唔好獅子開大口
大貨同版唔好爭咁遠
出貨唔好有幾個version....
I like the facial expression

平心而論,我真係希望ME今次可以做倒D成績出黎,希望可以迫HT改善吓目無表情嘅問題啦!meanwhile Bill爺可以act like a 成年人就好啦!
我覺得係人人都對ht要求特別高啫,講qc係差左,但係都重好過m記多多聲,手功更加唔駛講,
總結黎講,ht好難輸........
根據最後出貨質量同價錢,HT明顯佔優。:36:
EB最多係贏姐姐仔既服務。:78:
我覺得係人人都對ht要求特別高啫,講qc係差左,但係都重好過m記多多聲,手功更加唔駛講,
總結黎講,ht好 ...
neo.L 發表於 24-3-2011 04:19 PM

同意!近排每次去HT攞嘢都遇倒"smell盒+雪梨紙+直角黨”!有時真係覺得HT D staff好"charm",開成十幾盒用咗15分鐘先"smell"完個盒,但之後又話個盒唔夠直角,又要開個盒比佢從新"smell"過。以上純屬本人親眼所見,不喜勿插!
牌面上HT明顯佔優 :67:
但EB今次只要能夠影響或減少到HT果款嘅銷量就已經算係目標達成
睇呢張廣告,就唔知佢係邊位?:50:
同意!近排每次去HT攞嘢都遇倒"smell盒+雪梨紙+直角黨”!有時真係覺得HT D staff好"charm ...
Demon 發表於 24-3-2011 04:41 PM

我懷疑呢種"度盒怪人"係患左“強迫症”,應該去睇下精神科:53:
其實我有個問題好想問。先唔理Hottoys 定 medicom x enterbay邊隻好!
但今次係medicom x enterbay >
1。佢地包裝方法會唔會跟medicom咁用收鏥膠封死唔比人簡?因medicom日本都要賣!咁小花冇得換,壞件才可換呢?
2。價錢好似medicom的BM咁大多貴過medicom自己出的!咁enterbay平時開價都千幾,而家加埋medicom,個價點開呢?

ps:小第真係怕佢會封死。。。你地都明enterbay D 質數啦!雖然Hottoys都衰!