Toysdaily 玩具日報

[新品消息] medicom enterbay UU jack sparrow(已出)

我既choice暫時都係EB
龍珠迷 發表於 15-3-2012 01:39 PM

好十個贊!勁:71::71:
對於EB D野,師兄千祈唔好講得咁負面
ckc882000 發表於 16-3-2012 12:18 AM

其實我唔係有心踩eb,唔好意思:(
我都等佢隻MIB
其實我唔係有心踩eb,唔好意思
我都等佢隻MIB
月心 發表於 16-3-2012 07:30 AM

在下冇問題,係餅主吾like 炸:45:
Mib:@ 算吧啦:DD
在下冇問題,係餅主吾like 炸
Mib 算吧啦
ckc882000 發表於 16-3-2012 11:55 AM

隻湯米·李·瓊斯唔差呀(個板),今次唔買唔知要等幾耐先又其他公司出
隻湯米·李·瓊斯唔差呀(個板),今次唔買唔知要等幾耐先又其他公司出
月心 發表於 16-3-2012 01:26 PM

得個頭得,到時先算:oh:
m記連Darth Maul 都重出啦,不過個樣瘦左好多
睇來在dark side個邊混得不太好
月心 發表於 15-3-2012 08:51 AM

那是舊品,原模再版
08年推出時拍埋sideshow已覺得好slim,唔使改都已經好型.
MIB已經公佈咗5月出啦。
回復 352# ckc882000

定D, 都未見到套西就話唔得? 到貨前十日至有相睇, 我睇好!
我今日在超人見到EB,做得幾好喎,如果平d都會入隻,不過一早入左HT...
回復  ckc882000

定D, 都未見到套西就話唔得? 到貨前十日至有相睇, 我睇好!
chungyuihing 發表於 16-3-2012 10:06 PM

在下無畏再批評EB,到時就知係龍定蛇:34:
月心 發表於 16-3-2012 01:26 PM

呢個演員在都愛:73:
回復 357# ckc882000

正確態度! 讚!
回復  ckc882000

正確態度! 讚!
chungyuihing 發表於 17-3-2012 02:48 AM

在下只信現貨,邊個正就買邊個,正如之前布斯甘!
回復 356# whitedol

價錢好難有變動, 兩家公司合辦會預咗, M記 X SIDESHOW隻R2D2都要14畸, 有人冇大大出相, 一來今個月好多野玩, 二來大貨同之前BILL爺流出店頭DISPLAY一樣無走樣, 我個人覺得M記比較瘦而DEPP哥個人係瘦, 著上大褸都無腫起, 當然配件係HT好啲, 但係聖杯只有呢隻至有, 各有千秋, 唯獨發聲呢點喚起唔少童真, 笑問都有好耐未玩過發聲人偶了...