Toysdaily 玩具日報

[新品消息] medicom enterbay UU jack sparrow(已出)

EB 船長笑容真係自然過HT 果隻好多啦
望落去感覺都舒服d 冇HT 咁chok
(咁講唔會被禁言啩... :55:)
EB笑容自然得黎帶點奸詐,
HT笑容感覺有點皮笑肉不笑,
今次EB表達出黎ge感覺略勝一籌
聽日去睇實物就知道,不過好主觀∼∼我心目中johnny飾演jack既系eb似d,ht個隻系個好靚仔鬼佬扮阿jack
又有少少EB大頭症既症狀
Based on TD pics, EB has done a better job on the headsculpt but HT has better "playability" on other parts. :58:
出得唔錯,同ht果只有得輝
頭像被屏蔽
Taken from another forum, from these picture, the jacket made by Medicom looks like crap.

BILL:
...
chanedw 發表於 23-11-2011 19:22

標野, 係就講出黎, 唔好成日 all 屎唔出賴地硬 :45:
標野, 係就講出黎, 唔好成日 all 屎唔出賴地硬
將莖牽 發表於 23-11-2011 11:07 PM

"低劣手段阻碍".....  i really wonder what's the story behind.
笑樣EB好D, 不過EB無跟蘭花手... 呢下係大問題... 無得擺D輕挑動作...

JACK最搞笑係佢D輕挑...  有笑樣 ...
dogjumpjump 發表於 23-11-2011 10:36 PM

I recalled that EB prototype pics had 蘭花手 ge, or it's HT... :?
eb 真係完全唔係ht 果皮.
仲係膠鞋!?:50:
個人覺得ht個隻正好多..無論d衫同個樣....呢隻如果無ht出過既話..或者真係叫好好....不過eb呢次都算有交代了
頭像被屏蔽