Toysdaily 玩具日報

[新品消息] medicom enterbay UU jack sparrow(已出)

我想知等到把幾兩把火的師兄系點葛心情~UU依個系列我林走不遠 等M記頭雕技術成熟就系飛起EB之時 以上純 ...
shawn. 發表於 12-3-2012 19:39

我又覺得m記從來冇諗過令自己o既頭雕技術成熟喎~!{:3_136:}
都出左咁多年啦~!龜都行得快過佢啦~!!{:2_110:}
回復 7# trumanso
點解我會甘林呢~其實系我近排見到M記出黑武士2.0版有不俗頭雕同發光劍 叫有進步啦
回復  trumanso
點解我會甘林呢~其實系我近排見到M記出黑武士2.0版有不俗頭雕同發光劍 叫有進步啦
shawn. 發表於 12-3-2012 21:09

黑武士 2.0 真係幾正呀:64:
回復  trumanso
shawn. 發表於 12-3-2012 21:09

講真~!玩12"年資有返咁上o下o既~!:67:
有幾多個唔係曾經喜愛過m記架~!!{:2_113:}
又曾經出過幾隻覺得有進步o既頭或技術~!{:3_139:}
但係最奇o既係佢無啦啦進進o下步又會跌返落谷底架喎~!!:53:
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... hlight=%2Bhongwohse
不過話雖如此~!m記始終有大家喜愛o既角色推出~!有邊個唔想買隻物有所值o既12"o既呢~!!:(
講真~!玩12"年資有返咁上o下o既~!
有幾多個唔係曾經喜愛過m記架~!!
又曾經出過幾隻覺得有 ...
trumanso 發表於 12-3-2012 22:21

希望m記生性啦、除左拉打,其他真係買唔落手呀:53:
"見到M記出黑武士2.0版有不俗頭雕同發光劍 叫有進步啦"

幾時有, 無聽過?!
回復 308# darknight

M記出星戰系列會跟把可以著燈1:6光劍
如果真係有隻黑武士2.0,可唔可以唔好件3再有問題..我原本個兩隻已經報消..
如果有.....友區都有圖....

http://www.medicomtoy.co.jp/list/6361.html
官網都有哂資料....
enterbay 這隻不錯!!!!!!!!!!!!!!
還欠十數天, 呢張帖就1歲了:43:
還欠十數天, 呢張帖就1歲了
bigtomm 發表於 13-3-2012 06:39 AM

sosad :66:
計頭雕,就真係EB似D,
如果做埋可動眼就一流...!!!!!
呢度有幾多師兄訂左呢....????
I got mine yesterday & broken already....dun know EB can repair or not....
I got mine yesterday & broken already....dun know EB can repair or not....
hyatt 發表於 13-3-2012 03:50 PM

咁悲劇:Q,師兄貼張圖睇睇