Toysdaily 玩具日報

[新品消息] medicom enterbay UU jack sparrow(已出)

的確係個好消息 :71:
终于又等到HT vs EB round 2啦,eb唔该你生生性性做返出好戏比大家睇。
小卡 發表於 24-3-2011 12:07 AM

仲有 medicom 幫拖~

有戲睇了~:71:
絕對支持EB硬拼HT...:71:
Medicom x Enterbay 比 HT DX 貴得多..........:ice:
先唔理大貨出成點
但如果ht出隻dx個樣都係木木獨獨咁,我會選擇"ME"
始終jack包係要有奸笑先似佢神神化化g ...
白羊座_穆 發表於 23-3-2011 11:52 PM

同意到極,隻隻DX都大眼睛無神,
邊個做得靚就買邊個,最緊要係個樣!
我唔覺得 M記+ EB 會平靚正噃 (你睇 C3PO 同 R2D2 賣幾貴, 如果 SIDESHOW 出可能平一半), 日本人做生意好有立場, 唔會鬥價的, 反之HT 為了對付死敵, 就會賣大包 !
加油呀!!e+m!!
睇好你地!!:43:
Medicom x Enterbay 比 HT DX 貴得多..........
Gretzky99 發表於 24-3-2011 12:25 AM

agree......:56:
要睇下EBxMedicom第一炮「松田優作」出成點先.......:36:
301波地易爛,自家波地又不舉,HT暫時win點數!:38:
回復 1# saga64

這個是1/6 figure嗎?Yeah! 有大褸.....:43:
睇實物先淋:)
我就想Medicom X Enterbay贏返一次,
等HT可以反省一下,對件貨d QC要求高d,
對客禮貌d!好過得HT一支獨 ...
ringokww 發表於 24-3-2011 00:00

totally agree with you bro~
頭像被屏蔽
有少少擔心Enterbay個版同到大貨時個樣分別,希望Medicom可以監察Enterbay D貨好D啦!
我就想Medicom X Enterbay贏返一次,
等HT可以反省一下,對件貨d QC要求高d,
對客禮貌d!好過得HT一支獨 ...
ringokww 發表於 24-3-2011 12:00 AM

I'm afraid that HT will pay extra effort on this figure... just like godfather.  :*