Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.57~~~全昆蟲系的力量~~~OOO Gatakiriba Combo

係時候買夠50隻xd
p_lam0730 發表於 20-3-2011 07:58 PM
呢個任務交畀你哋後生仔啦~~~:!

just bought it today
msz006_ver.ka 發表於 20-3-2011 10:40 PM
Good~~~:)
THX~~~big9kan 兄有無入手呀~~~

當然入左:34:, 呢隻如some所言頭、手腕都好鬆:69:,反而腳腕又好似好左d。
德哥幾時都以 QC 行先
chal 發表於 21-3-2011 06:08 PM
大家都知道~~~:DD
我都唔想o架
cchong420 發表於 21-3-2011 07:56 PM
係喎~~~你之前講過會停買由 W 開始所有新拉打 SHF~~~:(
當然入左, 呢隻如some所言頭、手腕都好鬆,反而腳腕又好似好左d。
big9kan 發表於 22-3-2011 01:21 AM
算啦~~~呢期隻隻 OOO 都係咁~~~:67:只求賣價唔好次次都咁貴~~~不過我諗可能性唔高啦~~~:44:

係度再多謝各曾支持本帖GE朋友~~~下一隻分享應該輪到 Rising Titan~~~:77:
並祝願日本快啲好返~~~加油呀~~~:64:
側面應該係水口黎啫~~~我嗰隻都有喎~~~重有一點點崩油添~~~
你又係 skip 嘛~~~
Somebody_Ex 發表於 21-3-2011 06:06 PM

some兄,我隻慘在係雙重打擊......:sad:
右邊崩油,左邊損咗一忽仔!:help:

PS.同樣期待昇華泰坦!!!!!:$
some兄,我隻慘在係雙重打擊......
右邊崩油,左邊損咗一忽仔!

PS.同樣期待昇華泰坦 ...
pein 發表於 22-3-2011 12:28 PM
應該係嗰位工友落刀時重手咗~~~不過深色唔係好覺就算啦~~~:( 雖然可以隔住個盒揀貨~~~但始終防不勝防~~~:(我近來隻 Faiz 崩咗一邊角~~~明明有好多盒畀我揀都會抽中 SAD 貨~~~:unhappy:
Medajalibur 跟 Tatoba 的完全一樣~~~兩邊的硬幣位置只有一邊上了色
Somebody_Ex 發表於 18-3-2011 02:46 PM

Some大 其實原本設定把Medajalibur只有一面睇到入左既cell medal:(

另一面係黑色既

講返隻shf 我覺得係官圖已經比左d驚喜比我 :$
最初10月果個魂展既展示品Kamakiri 隻色上錯左:what:

出左後既驚喜 係佢設計可以玩6刀流

最後我想講既係原設定 Kamakiri Sword 只有兩個狀態

能夠當fj咁玩已經好滿足

期待Rising Titan Kuuga X3:$:71:
Some大 其實原本設定把Medajalibur只有一面睇到入左既cell medal

另一面係黑色既

講返隻sh ...
karasae86 發表於 23-3-2011 08:34 PM
原來把刀 cell medal 一面係無顏色~~~真係唔該 karasae86 兄 GE 資料~~~下次分享我唔會再提呢樣嘢啦~~~:77:
應該係嗰位工友落刀時重手咗~~~不過深色唔係好覺就算啦~~~ 雖然可以隔住個盒揀貨~~~但始終防 ...
Somebody_Ex 發表於 22-3-2011 08:00 PM

所以我唯有對佢講:揀着你都算係種緣份啦~:DD
GOOD :71: