Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.57~~~全昆蟲系的力量~~~OOO Gatakiriba Combo

great report & pics, support!:77::71:
幸好有樓主詳細激好的帖子, 彌補暫別SHF之失落 (因價錢節節上升) ..........:42:
大大,我果隻既足踝向外既程度遠遠大過向入,係唔係sad貨?
即係仲鬆過最初的kabuto及kuuga
yugi 發表於 18-3-2011 04:55 PM
差唔多咁~~~不過都係鬆~~~你而家買咗就知點情況啦~~~:(
360度轉都算
抬唔高頭嗰吓衰
pein 發表於 18-3-2011 04:57 PM
將條頸180度調轉就可以昻高個頭啦~~~:DD
some大真快手
msz006_ver.ka 發表於 18-3-2011 05:11 PM
THX msz006 兄支持~~~呢隻你有無興趣~~~:)
Support some大,今次出帖好快手呢~~讚
timothy276217 發表於 18-3-2011 05:29 PM
尋晚又玩影相影到兩點幾~~~:o跟住今日 lunch time 偷雞打埋啲字~~~:shy:
great report & pics, support!
幸好有樓主詳細激好的帖子, 彌補暫別SHF之失落 (因價錢節節上升)  ...
roystoy 發表於 18-3-2011 08:40 PM
THX roystoy 兄支持~~~我諗下期啲 SHF 重攞命~~~政府果陸千補貼都唔係幾見使~~~:(
大大,我果隻既足踝向外既程度遠遠大過向入,係唔係sad貨?
RCPY 發表於 18-3-2011 08:43 PM
唔係 sad 貨~~~我影相時都拗咗隻腳個關節好多吓向入先有呢啲"貼地"感覺~~~:o

完全唔可以貼晒地...
:77: .....支持some大!今日見到!不過無買!詳情主場講!
十卜:71:
但隻野真係好鬼貴.....等我有心情先至買...:67:
之前已買了 OOO Tatoba SHF, 不打算繼續追聯組形態變身了, 但還是感激 some 大靚相介紹。

日本幪超及好多 ...
Englishman 發表於 18-3-2011 05:56 PM
齊齊為日本災民同救災英雄打氣~~~:$我好想可以再去旅行~~~咁多個國家玩得最開心都係佢~~~:handshake:
原本有少少想買..
不過見到價錢..算吧...
hofai 發表於 18-3-2011 06:26 PM
明白~~~不過之後GE SHF 應該重貴~~~魂限更加可能重厲害~~~:44:
依家變左黎緊行貨都要訂- -...
好靚but唔平.......
今晚係煙士入左3盒:67:
今晚係煙士入左3盒
chunto0731 發表於 18-3-2011 11:09 PM

分身術:50:
頭先路經 '胎s' 見到哩隻, 上身D綠色真的好靚, 好誘人; 可惜.....不入了...:42:
support~~ 雖然自己只決定買主型態, 但都支持各位的分享~~

同時好agree some大~~希望日本盡快冇事, 核危 ...
leah周 發表於 18-3-2011 07:17 PM
leah 兄好似半退出 SHF 界了~~~不過而家又係幾難隻隻買GE~~~:(
日本真係要大步檻過~~~加油~~~:64:
GOOD PIC!!! Some 大係咪在玩具鋪附近返工定係住在玩具鋪附近? 次次都咁快買到ge?
heero_w_gundam 發表於 18-3-2011 07:21 PM
邊有咁好唔使撲呀~~~:(我多數係官網推出前兩日特登走出去撞吓到貨未架~~~有時都係白行~~~但有時好彩啱啱到貨~~~:64: