Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.57~~~全昆蟲系的力量~~~OOO Gatakiriba Combo

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
Support some大,今次出帖好快手呢~~讚:71:
之前已買了 OOO Tatoba SHF, 不打算繼續追聯組形態變身了, 但還是感激 some 大靚相介紹。

日本幪超及好多黃金時段劇集因大地震及核危機已無限期停播, 但這些都不重要 (我是指劇集停播), 核危機事件影響深遠, 不單對日本, 甚至對全世界的影響有多大暫時仍未知..., 還是那句, 不管是喜歡的嗜好也好, 玩具也好, 身邊的親友也好, 一定要好好珍惜!
頭頸的樞軸關節很鬆 >>>> same problem as the previous one...
felixchi 發表於 18-3-2011 04:21 PM
我諗以後隻隻都有同一個問題~~~畢竟都係用同一個素體~~~:(
afrolau 發表於 18-3-2011 04:25 PM
THX afrolau 兄支持~~~:)
!!! 冇螳螂拳用的手首 !!!
AJ 發表於 18-3-2011 04:26 PM
沒有啊~~~:o
我喺一個台灣網話OOO班演員而家都要出去拍外景,不過唔知堅定流
mokfung1985 發表於 18-3-2011 04:34 PM
作為電視台同廣大OOO迷當然希望完成晒整套劇啦~~~:51:但係演員同攝影組唔係個個都有福島50人GE精神~~~如果出外景後真係不慎有人出咗事~~~電視台可能要賠償好多錢~~~:80:
雖然Some大既帖係好正
但係入唔入真係要考慮下...
F.S.飛煞 發表於 18-3-2011 04:43 PM
謝飛煞兄支持~~~我諗你應該都會入手GE~~~:77:
我也怕他又會被火少所以購入了...
頭部鬆得有點過份呢, 幾乎變成全自動360度旋轉了...

不知道是否因為店 ...
手榴蛋包飯 發表於 18-3-2011 04:53 PM
THX 手榴兄支持~~~:)唔知個頭咁鬆係咪有咩我哋唔知GE"祕密設定"擺咗落去呢~~~好似背脊個"圓形掣"咁樣~~~~:38:
原本有少少想買..
不過見到價錢..算吧...
support~~ 雖然自己只決定買主型態, 但都支持各位的分享~~

同時好agree some大~~希望日本盡快冇事, 核危機唔好擴大~~
頭像被屏蔽
:71:  GOOD PIC!!! Some 大係咪在玩具鋪附近返工定係住在玩具鋪附近?:shiny: 次次都咁快買到ge?
支持some大:)
支持蟲combo:43:
使唔使快成咁ar...

其實呢隻combo我很喜歡

combo中最愛全紅,其次就係佢了

support
some大真係快手又詳盡:77:
不過淨係想入紅combo:73:
希望到時都係見到some大會出紅combo既分享:77:
十卜:52:
可惜系Ball Joint ,如果吾係o既話就正:73:
岡岡都入手, 等下回家玩
日本經濟靠大大喇! OOO 既所有型態你一定會入晒, 辛苦你喇