Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.57~~~全昆蟲系的力量~~~OOO Gatakiriba Combo

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
頭頸的樞軸關節很鬆 >>>> same problem as the previous one...
:71:
!!! 冇螳螂拳用的手首 !!!
頭像被屏蔽
Support 深大既報告, 我都係岩岩先有得玩 TaToBa  看來關節同 TaToBa 有同樣既問題
insomniac 發表於 18-3-2011 03:52 PM
關節改動係有問題~~~如果用番金屬腳同以前GE踝關節~~~跟住黑色部份上色上到好似 Joker 咁~~~:67:以 OOO 系列GE身型咁好黎講~~~真係正正~~~:73:
some兄好快手呀!
我聽日都要速買先得!
pein 發表於 18-3-2011 04:01 PM
THX~~~:)點解今日唔去買呀~~~:?
我喺一個台灣網話OOO班演員而家都要出去拍外景,不過唔知堅定流:45:
尋日真係有問題~~~今日多咗地方有貨應該會有啲回落~~~但千祈唔好咁老定~~~呢隻好有可能得一水貨 ...
Somebody_Ex 發表於 18-3-2011 04:27 PM

連玩具界也玩發災難財:80:
關節改動係有問題~~~如果用番金屬腳同以前GE踝關節~~~跟住黑色部份上色上到好似 Joker 咁~~~以 OOO 系列 ...
Somebody_Ex 發表於 18-3-2011 04:33 PM

今日唔得閒去買~:help:
雖然Some大既帖係好正
但係入唔入真係要考慮下...
我也怕他又會被火少所以購入了...
頭部鬆得有點過份呢, 幾乎變成全自動360度旋轉了...

不知道是否因為店舖的問題, 以我所見的情況是每一盒的QC都不太好, 不知各位的如何?
我也怕他又會被火少所以購入了...
頭部鬆得有點過份呢, 幾乎變成全自動360度旋轉了...

不知道是否因為店 ...
手榴蛋包飯 發表於 18-3-2011 04:53 PM

即係仲鬆過最初的kabuto及kuuga:44:
360度轉都算
抬唔高頭嗰吓衰:80:
some大真快手