Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[分享討論] CEO: Hottoys並不適合你,回去玩你的toy, 好好享受生活

關閉 [複製鏈接]
我相信,
去個的大型電器店,
是但買個幾舊水的手機,
都唔會比個有明顯花痕,甩油,或是個電池蓋合唔實 ...
E神 發表於 17-3-2011 11:32 PM

Yeh... a $500 mobile phone has better QC than such "movie / highly accurate collectible action figure"
話晒我地都係客(米飯班主),講d咁既野都唔知想點!!

我諗當時 HT CEO 可能唔知"genesicgaogaiga"係 Toysdaily 版主,
以為只係普通客,所以講d咁既野(諗住冇人知)!

所以應該張的件事 Post 上 facebook,睇下呢個 CEO 點回應!!
but 以 HT 做法多數會龜縮。
其實會唔會係CEO認得出你係版主,又無阻止d人響網喪彈Mark 6,所以發你圍呀?!
我覺得咩情況都好, 一個CEO 無可能咁樣同D 客咁樣講野...
我上一次換野都受到高佬不禮貌對待. 好似想比面色你睇叫你唔好換.
我覺得老細都係咁, D 細又點會好呀, 我覺得可能上面落ORDER 叫D STAFF 唔駛咁好面口.

佢既然唔願做門市生意咁不同學BANDAI 個D 出貨比人就算...你開得門市對住客, 就要做足D門面野啦.
頭像被屏蔽

我諗當時 HT CEO 可能唔知"genesicgaogaiga"係 Toy ...
ringokww 發表於 18-3-2011 12:08 AM

龜縮 + delete your messages in split second.
回復 84# ck308
完全認同
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
“Go home and enjoy you life“?
“你返屋企享受你既生活啦“?

佢真係咁講?

hot toys 搞咩!!?
樓主 thank you 哂∼∼本來我因為 ironman series 開始有 d hot toys addicted,而家睇一睇你個post,即已拉返我上黎∼∼攞埋 mark v 之後,以後真係要全部諗過度過先出手……

我諗當時 HT CEO 可能唔知"genesicgaogaiga"係 Toy ...
ringokww 發表於 18-3-2011 12:08 AM

支持post 上facebook..............:blame:
回復 94# maxy2k
我估唔會咁癲CEO落order叫班細對d換貨客黑面下?應該係d細都有難言之隱,又怕唔換貨比客鬧,又怕換貨比CEO見到發癲...
facebookfacebookfacebookfacebookfacebookfacebookfacebookfacebookfacebookfacebookfacebookfacebook:53:
好得罪唔得罪......一於用輿論壓力黎打壓佢......抗爭無罪........版主有理.........:!
回復  maxy2k
我估唔會咁癲CEO落order叫班細對d換貨客黑面下?應該係d細都有難言之隱,又怕唔換貨比客鬧, ...
solarlord2001 發表於 18-3-2011 12:16 AM

都有可能