Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[分享討論] CEO: Hottoys並不適合你,回去玩你的toy, 好好享受生活

關閉 [複製鏈接]

They allow another person to change his mask for twice on yesterday. He was even more obsessive  than me. Equal eyes, smooth gold paint, no 水口 were his targets, he can get one. I am not as obsessive as him, I want a normal version only, how come he can but I can't.

Just as H chan said, I should then treat all unequal painting of face / mask as battle damage version in future and cheat myself. Oh shXt.
有道理.....所以我地d香港玩家就應該有特權.......因為ht有今日都係我地俾佢既.....無我地ht就出唔到fi ...
O_biscuit 發表於 18-3-2011 01:05 AM

嘩.....咁講法...咁上一代幫過李生買樓個D 物個個都系佢再世父母?? 咁我地香港個個都有特權.LU~~
嘩.....咁講法...咁上一代幫過李生買樓個D 物個個都系佢再世父母?? 咁我地香港個個都有特權.LU~~
guitarjimmy6666 發表於 18-3-2011 01:10 AM

沒錯.....呢d就係"港粹"
http://www.hket.com/eti/article/ ... ebe5317af22f-733183
大問題要換當然不是問題

但請仔細閱讀看看樓主的 MK 6 有什麼問題:

The r eye of normal face ha ...
Gretzky99 發表於 18-3-2011 12:36 AM

你都多餘啦! 你點知人地問題係minor先? 你重敢說 99.9% 的人沒有放大鏡無法看到......? 講到你好似親歷其境甘! 你係Hottoys d 人呀? 再者呢度唔係冇人受過HT d 晦氣ga la! 大家心照啦! even 件野只係小小問題! 佢唔換米客氣d講law! 唔駛叫人返屋企ar? 講極都唔通啦! 你講咩做過老細就知人苦況? 都唔知咩歪理! 我用支槍迫佢做呀? 佢未做過客? 又知唔知做客既苦況呀? 唔好話消費者大晒! 佢連對人既尊重都冇!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
希望有中文版,先夠入肉....
BruceLee 發表於 18-3-2011 01:35 AM

X2
有道理.....所以我地d香港玩家就應該有特權.......因為ht有今日都係我地俾佢既.....無我地ht就出唔到fi ...
O_biscuit 發表於 18-3-2011 01:05 AM

對我黎講, 佢做得好好睇睇就夠架喇:oh:
沒錯.....呢d就係"港粹"
O_biscuit 發表於 18-3-2011 01:13 AM

..unfortunately this 精算師 is kinda biased.. especially the statement "習慣將個人責任推卸到別人身上".
頭像被屏蔽
BruceLee 發表於 18-3-2011 01:35 AM

x3
頭像被屏蔽

x4
烤活當日唔係用英文吓,點解版主用英文既?:30: