Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

[分享討論] CEO: Hottoys並不適合你,回去玩你的toy, 好好享受生活

關閉 [複製鏈接]
it's a shame that the CEO has become like this.
上帝要你滅亡,必先令你瘋狂 ... :52:

善哉, 善哉 ... ... :o
呢d 銷售服務算係點?!?!?!
即係話我地買o左劣貨就關人xx??!
大佬!!! 唔係我想唻煩你架,
我地d私人時間都好寶貴架,
係你賣d 貨有問題先唻換架喳!!!
而家唔係要消費者跪求你換呀嘛?!?!
如果佢夠膽寫到明「買到次貨者自負」既話,
咁我就一定唔會去囉!!!!!!!
下次雜誌訪問: 趕走D客, 全靠我夠癲!:71:
wa  ht 咁做生意都得..............
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
本來想明天去訂李小龍,但驚件貨有問題時......都是怕怕了!
希望ht好好反省,不管其中是否有误会,但是出来表态道歉还是应该的,ceo怎么能说出这种话,ht的产品质量在下降,是有目共睹的,希望以后改善
其實我都有類似經歷, 都係 MK 6 有問題, 但係換貨俾佢留難...

我認為只要係佢D 產品有問題, 消費者就有權要求換 (無論係幾多次)

所以話, 呢D 細公司, 跟本就唔知咩野叫做客戶服務, 咩叫做品牌,
呢d 銷售服務算係點?!?!?!
即係話我地買o左劣貨就關人xx??!
大佬!!! 唔係我想唻煩你架,
我地d私人時間都 ...
fishmomo321 發表於 17-3-2011 10:00 PM

正是大部分顧客這種態度引發問題......

當然你有權利換貨

但你是不是能做到友好一點???

常言道: 伸手不打笑臉人.............:64:
I finally understand the reason of black face of hottoy employee.

Boss black black face
Employee just follow his black face
I finally understand the reason of black face of hottoy employee.

Boss black black face
Employee just follow his black face
其實我都有類似經歷, 都係 MK 6 有問題, 但係換貨俾佢留難...

我認為只要係佢D 產品有問題, 消費者就有權 ...
onlife 發表於 17-3-2011 10:13 PM

"只要係佢D 產品有問題, 消費者就有權要求換 (無論係幾多次)"

有一天你成為老闆, 我希望你還記得你說過這句話.......:73:
老細都係咁
唔怪得dsales都係

早兩日上去
聽到客同sales既對話
客: 呢到有問題 我想換
sales:只可以換一次 後面張紙有寫 你有眼 自己睇
客仔已經無言
我都已經無言
我係ht長期客仔
遇著呢個sales  真係唔_爆佢都唔得

個sales係高瘦男