Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 日本經過這次8.9 級強烈地震後,會否影響到笨大對玩具的生產進度呀??

關閉 [複製鏈接]
如果可以的話,真的不想世界再有這樣的天災
如果唔生產玩具可以令這個世界少點天災
真係寧願唔好有玩具!!

小朋友宇宙大帝唔會真係打救呢個地球ar 知冇....
頭像被屏蔽
Now more than 300 dead, 500 more missing!
頭像被屏蔽
大半個日本中招,唔係我黑心,今次死傷人數可能數以千計,甚至萬計:die:
:67:ed死人post好那煩
我相信樓主個番話係出自真心: 你有你天災, 但唔好影响我買玩具.

無言.........
this thread is an epic failure!
人地死人(林)樓 重掛住D玩具:blame:
你冇野呀!!:*
不知所謂 :53::blame:
樓主潛水了:o
頭像被屏蔽
At times like this the least we should worry about is toys.
又一位小朋友腦殘 !....你聽日自己去日本落手落腳搞條宇宙大帝及星矢條生產線!我地有無得玩都靠哂你!笨大歡迎你 因為其他日本人要救災  叫另一位泠血奇人財爺提早俾嗰六千蚊你去喎!注資嗰邊金融市場 減輕下星期對開市嘅波動 減輕香港影響!咁你就又救到香港經濟又打救到我地巴打唔駛驚大帝同星矢遲出 叫做喺呢個世上有些微貢獻 唔駛好似宜家咁做個不知所謂嘅廢蟲!!
曾俊華促留意地震影響市場
(明報)2011年3月11日 星期五 19:35

財政司    長曾俊華    表示,日本    下 ...
leo2004 發表於 12-3-2011 12:50 AM

嗯...唔係幫住鬍鬚曾...

喱個係佢嘅職責... 佢咁講係無可口非... 始終啲嘢都要人做...

萬一真係有啲必需品要由日本入口... 因地震而減少或停止供應... 係有可能令香港產生恐慌... 又或者香港某啲上市公司因其日本業務受是次災害影响... 一知半解嘅股民恐慌性拋售... 又或者傳日元大跌... 之類... 政府的確需要作出行動...

有時做官職責上係咁冷血... 但如果身為一個普通人... 响樹問埋啲「聽X」問題... 就真係X死無命賠喇...

小櫻上