Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.55~~~第十九代主公~~~志葉丈瑠 真劍紅

nice SHF ~ perfect report :71:
nice...:handshake:
SUPPORT
近年已經無睇戰隊啦我
不過出到恐龍戰隊的話我就走唔甩了,期待!
yoda大師 發表於 22-2-2011 02:43 PM
THX yoda 兄支持~~~我都無睇戰隊~~~不過呢套侍真係好有興趣睇番~~~:)
我覺得some 大你會忍唔到唔買...
and 獸拳之後係炎神
G12 大合體 + av 女優及川奈央
davidki99 發表於 22-2-2011 03:17 PM
我信我會忍到GE~~~畢竟有太多嘢出~~~唔可以樣樣都話買失理智架嘛~~~:DD
...唔玩都支持呀!
323 發表於 23-2-2011 12:52 AM
323 大終於都留埋名啦~~~Thankyou~~~:$
雖然冇買 但大力支持some大  夠詳細 高質素!
拉打迷 發表於 23-2-2011 01:17 AM
多謝拉打迷兄~~~如果次次都見你支持就好啦~~~:handshake:
配件咪又會係一樣.....
改咩名好? 發表於 23-2-2011 01:33 AM
武器唔同嘛~~~:(
十卜

雖然有d興趣, 但係2,3月都係留返俾12"既kaixa同skull
big9kan 發表於 23-2-2011 01:43 AM
有你支持就得啦~~~:)
支持:71:,令我對真劍紅加深認識。
nice...
chunto0731 發表於 23-2-2011 02:10 PM
THX~~~:77:
nice SHF ~ perfect report
nelngan 發表於 23-2-2011 01:54 AM
THX nelngan 兄支持~~~:)

支持,令我對真劍紅加深認識。
officeboy3988 發表於 23-2-2011 10:34 PM
THX office 兄支持~~~其實我都係補習番啲資料先再打文同影相~~~:77:

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~好快又有另一隻 SHF 推出~~~:( 話雖如此~~~但一路睇資料一路影相一路打文同埋一路玩~~~真係一個好好GE玩樂享受~~~就算買貴咗啲同辛苦啲都低~~~:$
真劍紅....:71:
期待真劍金...