Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.55~~~第十九代主公~~~志葉丈瑠 真劍紅

support

but i will skip this one, coz no interest
頭像被屏蔽
:71:
我一陣都會過去嗰面食飯~~~使唔使幫你入住先呀~~~

原來 timothy 兄唔好戰隊~~~
Somebody_Ex 發表於 21-2-2011 04:06 PM

謝some大!!:64: 不過應該唔駛喇!! 我星期四就直接去!! 再唔係, 星期五都有機會去旺角!!:blame:
好圖十卜~
十卜:$
正~支持支持 真劍紅真係厚道, 比起限定真劍藍綠...又貴又少配件
終於等到你呢個 report 啦:$
其實我成日都唔明
佢基本上上色無乜問題
連o的細 parts 上色都好好
但係偏偏個頭油到咁o既樣
真係好難理解:55:

p.s. 侍戰隊真係非睇不可:74:
支持...
但不知為什麼總覺得戰隊系列可以一色一模多用的樣子...(很昆錢)
雖然代代件衫都唔同...
戰隊35年了,GJ!
OOO於5月再版
yugi 發表於 21-2-2011 05:32 PM
官網更正咗係四月添~~~再早一個月~~~:(
而家開始睇緊侍戰隊,
真係好正
shf真劍紅都想買,不過太貴啦...
hofai 發表於 21-2-2011 05:40 PM
大家都講到咁好睇~~~我一定會睇番~~~:handshake:
遲到照扑SOME大!!!!靚相!!SOME大 SHF熱血停不了~~
cliff_tangc 發表於 21-2-2011 06:22 PM
cliff 兄絶對唔遲~~~只係各位朋友畀面瞬間支持~~~:( 係早係遲都無所謂~~~你哋睇得開心~~~我又影得開心就得啦~~~:)
物以罕為貴
pein 發表於 21-2-2011 06:58 PM
但又製造咗一件愈來愈貴GE紀念品出黎~~~:44:
戰隊我喜好架,但唔知系咪剩系出侍戰隊,想收齊35年嘅SHF紅戰士及頭像
山吹老師 發表於 21-2-2011 07:07 PM
THX 山吹兄支持~~~:)我諗咁多隊戰隊~~~會有機會陸續推出一啲較經典或 HIT GE 組合先~~~:36: 作為商人笨大唔會放過搵錢機會~~~除咗紅色戰士外~~~其他成員多數會撥去魂限推出~~~:68:
卜some大
kanono 發表於 21-2-2011 07:16 PM
THX kanono 兄插圖支持~~~:DD
如果唔係有把大劍.....你想我買都難:36::36:
support

but i will skip this one, coz no interest
KiraYamato0621 發表於 21-2-2011 07:41 PM
多謝 Kira 兄支持~~~:)你無諗住淨係入隻真劍紅同 DCD crossover 咩~~~:?
heero_w_gundam 發表於 21-2-2011 07:41 PM
THX heero 兄~~~:77:
把剑好吸引呀
support some bigbig, your reviews are always excellent!
highly recommand you to watch shinkenger!