Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.55~~~第十九代主公~~~志葉丈瑠 真劍紅

謝some大!! 不過應該唔駛喇!! 我星期四就直接去!! 再唔係, 星期五都有機會去旺角!!
aeromanCCM 發表於 21-2-2011 08:12 PM
OK~~~我今晚再報你聽有無貨呀~~~唔想累你白行一躺~~~:)
好圖十卜~
ZIN 發表於 21-2-2011 08:23 PM
THX ZIN 兄不斷支持~~~你呢排真係沈咗好多呀~~~:(
十卜
saga522 發表於 21-2-2011 08:24 PM
THX saga 兄支持~~~:77:
:56:戰隊坑如果出20年的都比拉大坑大無數倍,實在沒勇氣跳入去
正~支持支持 真劍紅真係厚道, 比起限定真劍藍綠...又貴又少配件
leah周 發表於 21-2-2011 08:29 PM
THX leah 兄~~~:) 不過我應該只買呢一隻算啦~~~希望唔會變呱啦~~~:shy:
終於等到你呢個 report 啦
其實我成日都唔明
佢基本上上色無乜問題
連o的細 parts 上色都好好
但係偏 ...
cchong420 發表於 21-2-2011 08:42 PM
白色難控制 QC 呱~~~:( 無線播時我會錄番黎睇架啦~~~而家播緊獸拳戰隊~~~應該係下一套嘛~~~:)
Some's bro report is awesome!!! :$
you made me consider getting this SHF... :59:
SUPPORT
近年已經無睇戰隊啦我
不過出到恐龍戰隊的話我就走唔甩了,期待!
THX leah 兄~~~ 不過我應該只買呢一隻算啦~~~希望唔會變呱啦~~~
白色難控制 QC 呱~~~ 無線播時我 ...
Somebody_Ex 發表於 22-2-2011 01:02 PM

我覺得some 大你會忍唔到唔買...:73:
and 獸拳之後係炎神
G12 大合體 + av 女優及川奈央
支持...
但不知為什麼總覺得戰隊系列可以一色一模多用的樣子...(很昆錢)
雖然代代件衫都唔同...
戰隊35年 ...
KMin 發表於 21-2-2011 09:00 PM
THX~~~其實點都有啲唔同GE~~~但部份組件一定係一模共用~~~:73:
如果唔係有把大劍.....你想我買都難
小武 發表於 21-2-2011 10:30 PM
我唔信~~~:66:
把剑好吸引呀
spawn+worst 發表於 22-2-2011 03:21 AM
兩把都好有氣勢~~~crossover 真係好有 FEEL~~~:$
THX leah 兄~~~ 不過我應該只買呢一隻算啦~~~希望唔會變呱啦~~~
白色難控制 QC 呱~~~ 無線播時我 ...
Somebody_Ex 發表於 22-2-2011 01:02 PM

下一套係鬼馬砵砵車戰隊:ice:
support some bigbig, your reviews are always excellent!
highly recommand you to watch shinkenger!
azumakazuma 發表於 22-2-2011 03:49 AM
多謝 azumakazuma 兄~~~原來我背後有唔少朋友仔支持緊~~~:handshake:
下一套係鬼馬砵砵車戰隊
cchong420 發表於 22-2-2011 08:35 PM
係喎~~~獸拳到轟轟~~~轟轟先到侍戰隊~~~咁我咪有排等~~~:no:
多謝 azumakazuma 兄~~~原來我背後有唔少朋友仔支持緊~~~
係喎~~~獸拳到轟轟~~~轟轟先到侍戰隊 ...
Somebody_Ex 發表於 22-2-2011 10:13 PM

轟轟上年做o左啦:(
獸拳之後到炎神:oh:
之後先到侍:60:
戰隊坑如果出20年的都比拉大坑大無數倍,實在沒勇氣跳入去
飛天霹靂豬 發表於 22-2-2011 12:05 PM
明白~~~我諗住都係淺嘗吓算啦~~~:o
Some's bro report is awesome!!!
you made me consider getting this SHF...
fktuen 發表於 22-2-2011 02:25 PM
THX fktuen 兄支持~~~真劍紅相信會好快再販~~~:)
轟轟上年做o左啦
獸拳之後到炎神
之後先到侍
cchong420 發表於 23-2-2011 12:26 AM
咁都係要等好耐先有得睇~~~咁上土豆睇住先啦~~~:(
:71:...唔玩都支持呀!
雖然冇買 但大力支持some大  夠詳細 高質素!:71:
正~支持支持 真劍紅真係厚道, 比起限定真劍藍綠...又貴又少配件
leah周 發表於 21-2-2011 08:29 PM

配件咪又會係一樣.....:76:
十卜 :71:

雖然有d興趣, 但係2,3月都係留返俾12"既kaixa同skull