Toysdaily 玩具日報

查看: 2402|回復: 10

[分享討論] 前幾日取回維修的 mark 4 又缺件

...............維修了超過兩個月, 前幾天終於取回, 外觀正常, check 燈正常, 滿心歡喜的帶回家, 點知..........................

...............回家細看才發現, 加拿大入面有一邊都係少了個膠圈...............................

正常

缺少

唉............ 雖然外觀影響不大, 但久而久之就好易滑啞..........................................
頭像被屏蔽

,咁都得~?~又要等多2個月??
真係冇望個呢個位,等今晚睇下先
反枱啦
頭像被屏蔽
:72:So sad! :31::42:
其實果時點解要去換呢, 就係頸同body甩色, 咁第二日咪攞返去換......(果時以為我果隻先係咁, 黠知原來好多都係咁.....)
第二日去換倒件冇甩色既, 以為搞掂, 出左門口, 食野果時先發現, 大脾位有裂痕, (不是水口或合唔埋果d, 係裂左), 咁即時上去再換, 但佢話已經換了一次, 唔可以再換, 一定要返廠.
冇計啦, 係自己睇唔倒, 出左門口在先...........................
結果等了兩個月, 終於取回, 在店內已仔細check, 但都係百密一疏...............................
我依家先發現 Mark 4 條頸甩色,吾知仲有冇得換呢...:69:
我頂!我先係sad貨王!我自問做晒功課12月先去拎
個頭上色、手甲、冬甩齊之類可以用眼睇到既都check晒好少心
點知返到屋企先發現手飛彈是斷的!右手手掌爆開所有指鬆到"fing fing 下"!
OK!我換!

換完返屋企,又發現左邊小腿甲既O形接合位是斷的!所以ok!我再換!

前兩個星期驚電池出水我正想拎返所有電池出黎,點知背面個個電池蓋實到我反埋甲都開唔到....拎去Hottoys睇住個男 Sales幫我硬爆、花晒+凹晒先爆開左個蓋.....好!當我唔好彩.....收貨算.........

我今見到依個post好奇一check!原來我隻右手同樓主一樣情況缺件!我頂!
咁仲有無得換架!?
個頭上色、手甲、冬甩齊之類可以用眼睇到既都check晒好少 ...
mrli_20 發表於 18-2-2011 22:50

咁........ 真係戲劇性地誇張 :(
個頭上色、手甲、冬甩齊之類可以用眼睇到既都check晒好少 ...
mrli_20 發表於 18-2-2011 10:50 PM

獲獲新鮮獲獲金~