Toysdaily 玩具日報

查看: 6704|回復: 27

[個人收藏] My 3rd 3A !!!!!!!!!!!!!!! GRUNT - Deep Powder

似乎 3A 還未太受歡迎, 否則一定會有開 post:

1.) 3A 一模多色 ! 搶錢 !
2.) 準星和面罩眼鏡竟然唔用透明件,比十年前的Dragon 還差!
3.) 有D款坐艇, 等插水先入, 炒家抵死 !

:34::34: :34: 但好多 brother 都有興趣 入 3A, 每次去拿訂了的貨都有很多人 問3A .... 其實 3A 近來出貨真的不少, 好在我對一模多色只會選一款自己喜歡的.  

當然 買3A 有一樣方便就 係QC 都唔 使check .... 所以賣呢個價好肯定比 HT 賺得更多, design 又湯不換薬!!!  :66: 暫時唯一不滿就係每次只有一對手,右手不拿鎗實在有點怪.

呢款 GRUNT 又 有"人狼" feel, 又有軍事 feel, 所以必買! 未想到怎樣加工, 就先來幾張原裝 相!  

新的十兄弟都知好唔好訂一款玩玩 ..... 開始將新拿貨 的HT 賣走去 換3A !!!!!  :73:
DEEP POWER我覺得係咁多色中最靚, 我都入咗隻不過未開, 等埋隻MEDIC先一次過開.
好多玩開HT的FD轉玩3A之後都已經放晒D HT.....我就玩咗3A之後真係少咗買HT, 除咗真係好鍾意果D忍唔到之外.
DEEP POWER我覺得係咁多色中最靚, 我都入咗隻不過未開, 等埋隻MEDIC先一次過開.
好多玩開HT的FD轉玩 ...
varitronix 發表於 15-10-2011 03:13 AM

可能我只係3分鐘熱度 !  :34: 但外拍真係 正!
無錯, 外拍真係好有真實感. :71:
其实3A玩家系越来越多,小弟还记得几个月前都无几个ge3Apost。但伊家就开始越来越多啦:71:
GRUNT好型不過FULL GEAR時好難SET D 型 POST,我反而幾LIKE個人頭,呆呆笨笨咁,轉玩3A後真係會小買左HT,平靚正,D野全部舊化,PARTS小,岩晒我呢D細屋人士,一轉野DISPLAY時包一包膠求期入翻箱就算,D盒全部唔KEEP,HT宜家跟一堆唔會拎出來玩地台配件,唔KEEP BOX都好難處置
Ray哥,我都好認同你! 3a啲野我都係一開即玩,乜都唔駛check! 因為都係舊化嘛!有番玩具而唔係藝術品個種feel!
關於一模多色,有啲真係睇落好似兩種style ! 我都一連入幾野!中到應一應
頭像被屏蔽
RAY大入晒坑,睇嚟成屋3A係遲早嘅事。恭喜!

多人玩就多人插,但暫時3A玩家仍然係比較成熟,知道自己玩緊乜的一群。欣賞比雞蛋裡挑骨頭好。

對於3a小弟只揾到一件不滿意的地方,玩完成手立痴痴。
又唔係wor, 近排呢度多咗好多3a, 我都買三隻, 中晒毒.

一模多色都好, 咁可以揀我鍾意果隻色先 ...
dogjumpjump 發表於 15-10-2011 09:20 AM

係喎,自從2件UC大作,好耐未見大大有新post.我自己就幾年都無開噴鎗了-懶!反而多砌SF3D,,同3A好啱feel
頭像被屏蔽
Same,近期好多隻HT都放哂,開始轉移d錢玩第二d嘢,3A就係比較正嘅新收藏
好羡慕啊!:63:
依傢仲心大心細唔知入唔入好。。。皆因要后追。:cool:
唔好咁講, 手作仔姐...
係呀.. , 搞完兩隻UC原氣大傷, 要休息下.. 暫時唔砌高達住.. 砌下其他&#22050 ...
dogjumpjump 發表於 15-10-2011 10:17 AM

砌緊d飛機仔 ........... :69::69::69: ..... must be a painful experience !
頭像被屏蔽