Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: RRAAYY

[個人收藏] My 3rd 3A !!!!!!!!!!!!!!! GRUNT - Deep Powder

頭像被屏蔽
我尋日都向淘X網入左隻Sand Devi同Day Watch Commanders. 希望快D到貨到時影D相分享下.
Kevinhui 發表於 15-10-2011 11:23 AM

隻SAND DEVI起雅X都有WO, 點解要去到淘X入? 平好多?
我宜家都想再入多隻AFTER.
其實3A d figure有無故事背景ga? 有無漫畫ga?
RAY大入晒坑,睇嚟成屋3A係遲早嘅事。恭喜!

多人玩就多人插,但暫時3A玩家仍然係比較成熟, ...
catcat 發表於 15-10-2011 09:31 AM

我隻bleak 手掌都有此問題仲頗嚴重,我send email to 3A, 佢成隻手臂郵寄番比我,
當然我係官網買的!
回復  varitronix

平2魚度, 因為我公司大陸有office. 運費平D. 好似我買隻Day Watch咁, 十魚重送 ...
Kevinhui 發表於 15-10-2011 02:27 PM

想問起陶X連運費計返HKD幾錢隻? 因為我都想再入多隻.
我隻bleak 手掌都有此問題仲頗嚴重,我send email to 3A, 佢成隻手臂郵寄番比我,
當然我係官網 ...
Oldcat 發表於 15-10-2011 02:47 PM

3A的售後服務的確一流,HT就唔見單都要罰$50........
3A的售後服務的確一流,HT就唔見單都要罰$50........
Sun$hine 發表於 15-10-2011 11:44 PM

無錯, 3A售後服務真係無得頂, 我早排親身感受過, 有問題你影相SEND俾佢, 佢會幫你整, 整唔到佢會成件新PARTS寄返俾你, 仲要係唔使問你拎單.:71:
Sun$hine 發表於 15-10-2011 11:44 PM

實在我又唔覺HT 差喎,好多時真係睇人嘅,在下修理又好換嘢又好
Touch wood 講句未撞過板。有時見佢地雷例執行14曰條款亦係無辦法,
面對咁多古怪客,咩金毛排隊王,非玩家小形炒貨王
鬼殺咁嘈驗屍官,唔係咁 • 點做生意:38:
好想快D出埋隻MEDIC GRUNT, 咁之後就可以停下手.
好想快D出埋隻MEDIC GRUNT, 咁之後就可以停下手.
varitronix 發表於 16-10-2011 03:11 AM

Medic Grunt 我又唔係會員無得訂, 如果現價 ok 都可能入.  今天 幫Deep Powder加了些裝備,明天加相 !
{:2_122:}
Medic Grunt 我又唔係會員無得訂, 如果現價 ok 都可能入.  今天 幫Deep Powder加了些裝備,明天加相  ...
RRAAYY 發表於 16-10-2011 03:18 AM

我都唔係會員, 不過之前見d相都好正同埋係醫療兵再加埋有多隻square仔, 所以一早搵人幫我訂, 依隻好有期望阿.
Medic Grunt 我又唔係會員無得訂, 如果現價 ok 都可能入.  今天 幫Deep Powder加了些裝備,明天加相  ...
RRAAYY 發表於 16-10-2011 03:18 AM

幫Deep Powder加了些裝備咁正?
快d post相睇下la, 等待中..........
我搵果個賣家賣8魚人仔包運費(大約10魚HKD)不過唔知寄香港要唔要另加. 你可以問下佢. 上陶X打3A Grun ...
Kevinhui 發表於 16-10-2011 12:50 PM

真係唔該晒大大的資料. :p