Toysdaily 玩具日報

查看: 8979|回復: 23

[其他] 求助~關於HT Spiderman,希望各師兄能給于幫忙...!!!

小弟尋日响網上高追隻蜘蛛俠,因為見各師兄嘅報告,已經好小心咁check件同衫,都冇問題,咁就交收。
返到屋企開出嚟玩嘅時候,點知有一邊腳掌原来甩咗出嚟,因為蜘蛛俠係連身衫,而且小腿同腳掌部份,裏面有隻膠靴嘅嘢包住,冇為意腳掌甩咗出嚟,亦完全冇諗過响嗰個位會出事,因為已带回家,賣家亦好難換俾我,小弟試過整番上去亦唔成功,現希望各師兄能伸出援手,借保養單一用,小弟萬分感激~Thank You....!!!!!!!!!
希望各師兄幫幫手...Thx!!!!
唉,,我之前個隻又係上網買,脛穿洞,腳又鬆左"交",,都係上網用120買張保單換:56:
都帶埋返屋企?!人地好難換比你啦,~豬豬俠咁多問題,{:3_128:}大大有冇試下打比HOT TOYS問下維修隻腳,睇下收錢得唔得?
如果唔係就好似上面位兄台咁用120蚊買張保單,好過企唔到.幫你推下,希望會有好心人幫手啦!{:3_134:}
我都希望有好心人幫你
玩玩具為開心
你既心情我明白
所以幫你推一推
多謝咁多位師兄!
幫推~~

你個sad 位真係好慘,,,,,,

咁都可以入盒...:42:
幫推~~

咁都可以入盒...
E神 發表於 8-9-2011 12:39 AM

HT QC越來越求其!
幫推~~

咁都可以入盒...
E神 發表於 8-9-2011 12:39 AM

咪係
離晒x呀!
大佬
千幾蚊隻玩具,你咁樣都入盒
唉, 上網 bid 現貨真係好大風險, 希望有其他師兄可以幫到師兄手.
咪係
離晒x呀!
大佬
千幾蚊隻玩具,你咁樣都入盒
t-man 發表於 8-9-2011 12:52 AM

我估的工人,唔小心甩手,成隻跌左落地,,,,搞到甩左,,,,,
個工人個日又心情唔好,
就照入盒,睇下邊個唔好彩囉~~~~:38:

"個人虛構,.如有雷同,實屬考合":35:
希望各師兄幫幫手...Thx!!!!
我張單過左十四日,你試下問下ht,仲整唔整,整既你pm我,我借單比你:35:
HT 應該有得維修的, 我之前試過隻 Berserka 唔著燈, 帶埋單去 ( 因過了 14 天保養 ) 佢都肯送回廠維修, 不過差不多要一個月時間才得攞.
我張單過左十四日,你試下問下ht,仲整唔整,整既你pm我,我借單比你
布魯士 發表於 8-9-2011 01:15 PM

師兄係過咗幾耐..???Thx...!!!!