Toysdaily 玩具日報

查看: 6275|回復: 32

[玩具報告] DX 02!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

呢個時候冇啦啦又要我摷返隻DX 02黎講,
有DX 02 既ching 們, 大家check 下有冇問題, 有既不如嗱嗱聲放返入盒,
事關我嗰隻個褲浪"又"裂緊喇, 係"又........"裂緊.
呢隻我真係好中意, 但係亦都係最唔"com"既一隻:ice::die:
頭像被屏蔽
會唔會係長期都放係有射燈或者有空氣既地方呀XDD
BruceLee 發表於 1-2-2011 01:27 AM

我又冇開燈照住喎...
我已經放入櫃入面...
之前已經因為咁都換過, 今次真係唔知點算
有空氣既地方:@
!!!!same as medicom.......
始終都係會發生,不過係時間問題:38:
呢隻真係又愛又恨! Keep 又唔係 , 放又唔捨得! :53:
我也喜歡 Batman, 買了所有的 HT Joker

但直到目前為止, 我還是沒有買過 1/6 Batman

現在你知道為什麼.......:66:

我隻一d事都無wor, 由放在家display到依家都無油無裂, 我仲試過因為收拾緊個櫃唔小心跌落地一次. 不過我只係display, 有少用手摸佢. (仲有唔俾太陽直接射到)
呢隻 DX02 BATMAN 簡直不知所謂  回彈手  出肚油  換掌難  膠皮裂  可動低

我上年已經狠心放返出去仲有賺買新 12"  

早賣早享受 遲賣仲難受 對得佢耐都覺得佢On九九
呢隻 DX02 BATMAN 簡直 超值 ~~ 可動眼 , 聲納頭 , 新戰鬥服 ~ 可拆式飛行器,配件多, 發光地台
呢隻 DX02 BATMAN 簡直 超值 ~~ 可動眼 , 聲納頭 , 新戰鬥服 ~ 可拆式飛行器,配件多, 發光地台
kingofhero 發表於 1-2-2011 11:27 AM

到目前為止,佢仍是在下最愛,當然質量,物料可靠性問題不少。但在下仍不離不棄,所唯:出得離行預左要還,玩得Figure預左會難 @_@
我只想將佢盡量keep 到最好
頭像被屏蔽
呢隻 DX02 BATMAN 簡直不知所謂  回彈手  出肚油  換掌難  膠皮裂  可動低

我上年已經狠心放返出去仲有賺 ...
Daredaddy 發表於 1-2-2011 11:12 AM

放得出去仲有錢你賺即係市場對呢隻公仔係睇好 la!:36: