Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

我成日覺得屁屁男好似英國樂隊pink floyd artwork 既 judge

原帖由 kinniku 於 11-1-2008 01:12 AM 發表
http://www1.odn.ne.jp/mauveshadow/18tyz2.jpg[img]http://www1.odn.ne.jp/mauveshadow/18tyz3.jpghttp://www1.odn.ne.jp/mauveshadow/18tyz5.jpg[/img]" border="0">日本fans DIY
http://www ...

天呀!!!!~~~!!!!!

好想跟改埋一份
原帖由 kevin_mask 於 11-1-2008 11:32 AM 發表
我成日覺得屁屁男好似英國樂隊pink floyd artwork 既 judge

哇~真人版好核人呀~:cool:
原帖由 真中淳平 於 11-1-2008 12:39 AM 發表

千鈞一髮傻氣力已經覺得攪笑啦 :34:

我自己會叫 "火事場爆發力"!!
原帖由 kevin_mask 於 19-12-2007 09:02 PM 發表

佢地番左去original 既過去, 就係new machine gun 0岩0岩贏左雙打賽但係未攞到獎杯既時候, 自從時間超人出現後, 歷史就改變左.........當時完美超人 海神男同大武道已經死左,   新既比賽最後敵人將會係時間 ...

死圖, 睇唔到呀 >_<
原帖由 kevin_mask 於 11-1-2008 10:49 PM 發表
DVD BOXSET 廣告
http://www.toei-anim.co.jp/dvd/kin29/kinniku_CM.asx

究極超人組合編 單行本試讀
http://books.shueisha.co.jp/CGI/search/zen_list.cgi?siries_isbn=X-08-857452-4&siries_kanren_isbn=&mod ...

睇到呢圖high哂
但好似冇成事
真黑爆:cool: !!!

今日抽一BOX$!#)唔中屁屁;
o林往唔搏走去少慢刀鋪$!*)買屁屁set算...
點知佢話昨天己賣晒!!!!:50:
算啦~
返歸開箱一睇.....
點解大水牛左右手掌都係右手黎o架!!!!!!
乜QC呀?大佬:blame:
錯体係咪有得抄呀?
有冇得換呀!!!!

我係黑面筋肉王:56:
黑到爆:sad: !!!!!
原帖由 kinniku 於 12-1-2008 12:00 AM 發表

算啦~
返歸開箱一睇.....
乜QC呀?大佬:blame:  ...

上yahoo 搵, 可能仲有.
計埋呢度, 我已經見到你第3個留言, 真係好同情你.
原帖由 kinniku 於 12-1-2008 12:00 AM 發表

算啦~
返歸開箱一睇.....
乜QC呀?大佬:blame:  ...

大大都真係幾黑仔...:80:
原帖由 強中美 於 11-1-2008 11:56 PM 發表

睇到呢圖high哂
但好似冇成事

唔計主角無敵論.
大家覺得邊隊最強 ??
我就覺得惡魔將軍&不死鳥, 兩個都係最後boss, 夠霸氣, 絕招都殺傷力強,

其實我想拉麵男同蒙古男拍檔, 不過都係冇可能既事..........
原帖由 whitebase 於 12-1-2008 01:18 AM 發表

上yahoo 搵, 可能仲有.
計埋呢度, 我已經見到你第3個留言, 真係好同情你.

問過了,佢話bid都冇貨了........:die:

重有唔明七大惡魔篇加隻美多,
但又分唔到屍!
咁加黎做乜?:angry:
又講古啦~

拉麵男對混亂使出以殺技「駱馲離合器」(當年把布祿瓊分屍殺技)!!
混亂肚皮被拉至破開,無從脫身!!

萬太郎作出聲援:
「混亂~你是比泰利小子和海象更優勝,更適合和我搭擋的強力超人!!
你定能克服此難關的!!!!」

混亂聽後精神大振!
以自身肚皮的血攻擊拉麵男雙眼成功脫身!!!

「大水牛!不要再等了;就使出我們2000萬馬力的合体殺技和他們分勝負吧!!」
拉麵男一飛沖天..........

『LONG HORN TRAIN』?!
原帖由 kinniku 於 13-1-2008 12:47 AM 發表
又講古啦~

拉麵男對混亂使出以殺技「駱馲離合器」(當年把布祿瓊分屍殺技)!!
混亂肚皮被拉至破開,無從脫身!!

睇水牛人個衰款,好可能係新合體技
支持講古,唔識睇日文 知下都好....

原帖由 強中美 於 10-1-2008 06:47 PM 發表
笑萬16 壹易狗1box

貴左,當我冇講過