Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

Hello  kevin_mask,
Where can see the 筋肉人2 Anime?_?
In you-tube only can see 筋肉人2(1-4).
So, please give me your hand, how can search the other?_?

回覆 286# 的文章

SORRY , I HAVE NO IDEA, CAN'T HELP YOU

壞消息 G MUSCLE part 1 廷期到5月

據聞原因係要再加大關節幅度, 大貨都做完, 而家先攪呢D野:72:
原帖由 kevin_mask 於 28-1-2008 03:40 PM 發表

據聞原因係要再加大關節幅度, 大貨都做完, 而家先攪呢D野:72:

我諗係大貨一玩就爛:34:

另外邊隻出ab色?? 我見日本個邊好多人'小'緊
http://www.heiwaboke.net/2ch/unkar02.php/hobby10.2ch.net/toy/1199795856
扭蛋 1月尾出

盒蛋 2月出

又玩一角兩色, 真搵笨

5月 發售 筋肉人盒蛋

筋肉人x 日本當地名勝
原帖由 whitebase 於 29-1-2008 10:52 AM 發表
扭蛋 1月尾出

盒蛋 2月出

又玩一角兩色, 真搵笨

肉仔 過份大隻:70:  睇下有冇機會散買個杯,上次腰帶盒蛋個sp杯大太個
原帖由 kevin_mask 於 29-1-2008 01:35 PM 發表

筋肉人x 日本當地名勝

無聊得黎又幾過癮,同名勝打交
點解名古屋唔係用brokenJr.
爆綾角人個part我重好回味
原帖由 強中美 於 28-1-2008 10:19 PM 發表

我諗係大貨一玩就爛:34:

另外邊隻出ab色?? 我見日本個邊好多人'小'緊
http://www.heiwaboke.net/2ch/unkar02.php/hobby10.2ch.net/toy/1199795856

ab色係講浪記隻scarface, 而家A色係限定品, B色唔知會唔會係一般店鋪發售, 浪記D野真係好難講, 我諗佢都係會先睇A色經市場反應.....
原帖由 強中美 於 29-1-2008 07:19 PM 發表

肉仔 過份大隻:70:  睇下有冇機會散買個杯,上次腰帶盒蛋個sp杯大太個

漫畫入面個杯係好大個. 約2/3 個人咁大, 腰帶盒蛋其實比例同MIRCOMAN 較為吻合
原帖由 kevin_mask 於 29-1-2008 07:51 PM 發表

漫畫入面個杯係好大個. 約2/3 個人咁大, 腰帶盒蛋其實比例同MIRCOMAN 較為吻合

又係!SOLID盒蛋細隻d

頭先睇番youtube 合體技位置互換左(筋肉人上面,泰利下面)

過幾日挖番套盒蛋出黎影相先,唔識分邊條腰帶係邊個賽事冠軍.....

g  muscle延期... :80:
不過, 入左兩隻浪記大figure
筋肉不死鳥 & kevin mask :36:
アルティメットソリッド キン肉マン 夢の超人タッグ編2 400円 5月上旬頃予定

ネプチューンマン
ロビンマスク
ウォーズマン
ブロッケンJr.(カラーVer.1/2アソート)
スクリューキッド(カラーVer.1/2アソート)
原帖由 強中美 於 30-1-2008 11:39 AM 發表
アルティメットソリッド キン肉マン 夢の超人タッグ編2 400円 5月上旬頃予定

...

扭蛋?? 竟然冇武道???  又要等盒蛋先有..............好想佢出二世究極超人組合篇, 不過冇可能.......:79:

原帖由 kevin_mask 於 31-1-2008 12:12 PM 發表

扭蛋?? 竟然冇武道???  又要等盒蛋先有..............好想佢出二世究極超人組合篇, 不過冇可能.......:79:

400yen實係扭蛋, 武道用扭蛋俾都唔買
講開武道會唔會出未吸收殺人遊戲隊 ver.? 呢個形態太冷門