Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

原帖由 kevin_mask 於 5-2-2008 02:01 PM 發表

正!! 香港玩具展係上面果堆定下面隻motor man ar

係,我冇玩浪曼筋都知摩打人係罕野, 咁都買到??:(
整住2幅先

原帖由 kevin_mask 於 5-2-2008 02:01 PM 發表

正!! 香港玩具展係上面果堆定下面隻motor man ar

係下面個隻Motor man
原帖由 強中美 於 5-2-2008 02:08 PM 發表

係,我冇玩浪曼筋都知摩打人係罕野, 咁都買到??:(

有個日本人擺檔,放了一隻motor man,一隻Omega man,五舊水一隻

見到個價咁靚,即買!(不過冇買隻Omega man,原來仲貴…:53: )

原帖由 angelheart 於 5-2-2008 03:07 PM 發表

有個日本人擺檔,放了一隻motor man,一隻Omega man,五舊水一隻

見到個價咁靚,即買!(不過冇買隻Omega man,原來仲貴…:53: )

上次玩具展我去唔到, 估唔到有d咁正既野, $500 超值!! 俾我都會買, omegaman 係咪限定100隻果款??幾錢呀?>
Omega Man 就係限定100隻個隻(附圖),但我唔記得係唔係真係500大元,但好肯定轉頭想買時已俾人買了:79:

本來冇打算入, 見個價唔錯, 近日都忍唔住入左

第二日入埋pason work part 7, 希望佢唔好再出, 已經冇位:70:

回覆 322# 的文章

我又手痕入了呢D貨

我又分享我呢套 bandai 扭蛋先.

日雅拍 重塗terry
http://page16.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/u22172764
1400yen 成交價
原帖由 kinniku 於 13-1-2008 12:47 AM 發表
又講古啦~

拉麵男對混亂使出以殺技「駱馲離合器」(當年把布祿瓊分屍殺技)!!
混亂肚皮被拉至破開,無從脫身!!

萬太郎作出聲援:
「混亂~你是比泰利小子和海象更優勝,更適合和我搭擋的強力超人!!
你定能克服此 ...

繼續講古:~ 『煮』『煮』『煮』

第一班車~開倒車:
拉面同阿牛用左八大頁:sleep: ,
將『長角火車』咖結合方法好詳細咁表演左一次後,
就衝去萬仔同混亂:43: .....
萬仔一腳申開重榮緊咖混亂:30: 自己硬食:68: !!
阿牛對角夾住萬仔重變埋電鑽,
萬仔比對鑽磨格咯底磨到係咁笑....
而且重越見精神!!
拉麵立即叫回阿牛....
原來帶著老筋力量的雙角給予萬仔的感覺是父親的擁抱.....
這次反幫左萬仔復原.....

第二班車~急剎車:
『長角火車』再開:43: :43: !!
得到老筋有意無意的提場,
又係萬仔硬食:68: !?
混亂在最後時刻跳開!!
一腳踢向牛和麵的接合點~拉麵頭上的四個舊傷洞!!!
呀~火車又真係停左播.....

第三班車~勁吵車:
拉麵睇黎到晒訂:72: !!
『長角火車』再再開:43: :43: :43: !!
萬仔雖然硬食兩野:68: :68: ,
但反覺得同混亂越黎越有FEEL而精神大振:74: !!
一聲:「大結合!!」:66:
就同混亂變左架『大腳速遞』出黎!!:43: :43:
(萬仔o係下,混亂o向上雙腳向前好似阿嬌咁....)
兩台不同世紀咖火車撞埋!!!!:43: :43:
結果因為風阻原因(即又係果D煮爆咖理論:die: ),

『長角火車』散晒:30::70:  !!!

最後萬仔舉起阿牛用MUISCLE G!
大叫混亂:「我地出合体技收佢地皮啦!你有乜最拿手就洗出黎就得架啦!!:66: 」

混亂:「o下?!:50: 」

..........
o下?乜真係結合到呀!!!!!!:47:

原帖由 kinniku 於 14-2-2008 12:53 AM 發表

繼續講古:~ 『煮』『煮』『煮』

第一班車~開倒車:
拉面同阿牛用左八大頁:sleep: ,
將『長角火車』咖結合方法好詳細咁表演左一次後,
就衝去萬仔同混亂:43: .....
萬仔一腳申開重榮緊咖混亂:30: 自己硬食:6 ...

即水牛人對住萬太郎就冇曬乎

有d似當年d人要聽收音機直播 阿叔講波:34:
原帖由 強中美 於 14-2-2008 01:19 AM 發表

即水牛人對住萬太郎就冇曬乎

有d似當年d人要聽收音機直播 阿叔講波:34:

KaKaKa:34:

o下?乜真係結合到呀!!!!!!
多謝筋頭目o既現場直播…不過
呢D劇情真係複雜…