Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

原帖由 Mattchiu 於 10-1-2008 03:44 PM 發表

雖然已經有一套~不過出完全板我都會買~因為佢出出唔知點解出果d係無書皮~好易殘~
不過連二世都無港板~我覺得出完全板基會唔大~初初睇台板好唔慣~果d名真係........
港板d名好好多~

我想問下,二世d漫畫係咪旺角好多漫畫鋪都有???
係既話我想出去買返1-23期先呢 :36:
原帖由 真中淳平 於 10-1-2008 04:45 PM 發表

我想問下,二世d漫畫係咪旺角好多漫畫鋪都有???
係既話我想出去買返1-23期先呢 :36:

信和有~聯合有~果間地鐵站漫畫鋪東咩都有
原帖由 kevin_mask 於 8-1-2008 06:17 PM 發表

sp 屁屁男

笑萬16 壹易狗1box
抵玩不過我要買浪漫筋,死都要忍:62:

原帖由 強中美 於 10-1-2008 06:47 PM 發表

笑萬16 壹易狗1box
抵玩不過我要買浪漫筋,死都要忍:62:

街旺2樓壹易發~入左1box~準備開~好緊張~期望打開見到個屁股既一該:58:
原帖由 Mattchiu 於 10-1-2008 05:25 PM 發表

信和有~聯合有~果間地鐵站漫畫鋪東咩都有

唔該晒師兄, 聽日出信和買先得 :36:
原帖由 Mattchiu 於 10-1-2008 09:12 PM 發表

街旺2樓壹易發~入左1box~準備開~好緊張~期望打開見到個屁股既一該:58:

願'屁屁'與你同在:58: :34:
原帖由 強中美 於 10-1-2008 10:12 PM 發表

願'屁屁'與你同在:58: :34:

真係中左屁屁':43: ~d不正常既特別次次都中:34: ~上次隻筋肉真弓樣既戰爭上校又中 :$
原帖由 Mattchiu 於 10-1-2008 10:45 PM 發表

真係中左屁屁':43: ~d不正常既特別次次都中:34: ~上次隻筋肉真弓樣既戰爭上校又中 :$

中屁屁,係咪冇左法老王??
我見日本網,除左屁屁外,最貴係佢
原帖由 強中美 於 9-1-2008 05:51 PM 發表

原來忍者係半藏殺的,重要割面皮 (以為係師徒)
好想快d有得睇kevin mask 同 疤面煞星個part:56:

飛機佬入到五大惡人都奇啦!
佢有做過乜衰野呀?:blame:

卡賓同疤面o個part係呢揖咖最高潮!!
相反尾場唔睇會開心D...........:die:

呢揖重有一個重要人物~就係阿修羅~~~個仔~~溼婆
原帖由 強中美 於 10-1-2008 10:58 PM 發表

中屁屁,係咪冇左法老王??
我見日本網,除左屁屁外,最貴係佢

係呀~宜家都唔知點好~又唔係好想買多盒:44: :63:
原帖由 kinniku 於 10-1-2008 11:05 PM 發表

飛機佬入到五大惡人都奇啦!
佢有做過乜衰野呀?:blame:

卡賓同疤面o個part係呢揖咖最高潮!!
相反尾場唔睇會開心D...........:die:

呢揖重有一個重要人物~就係阿修羅~~~個仔~~http://www.freewebt ...

阿修羅竟然有仔!!! 好想快d有得睇
台灣東立真係....... 同日本脫節左幾年:53:
原帖由 Mattchiu 於 10-1-2008 11:07 PM 發表

買多盒咪又係中屁屁:34:
原帖由 Mattchiu 於 10-1-2008 03:44 PM 發表

雖然已經有一套~不過出完全板我都會買~因為佢出出唔知點解出果d係無書皮~好易殘~
不過連二世都無港板~我覺得出完全板基會唔大~初初睇台板好唔慣~果d名真係........
港板d名好好多~

千鈞一髮傻氣力已經覺得攪笑啦 :34:
原帖由 Mattchiu 於 10-1-2008 11:07 PM 發表

ME TOO~~:49:
原帖由 強中美 於 10-1-2008 11:12 PM 發表

阿修羅竟然有仔!!! 好想快d有得睇
台灣真係....... 同日本脫節左幾年:53:

哇~東立佢肯出好好啦~:46: