Toysdaily 玩具日報

[其他] 筋肉人友情血盟軍專區(分享日本kin 29 shop 大阪筋肉人特設會場)

香港已出 Bandai 食玩 7大惡魔超人篇

sp 屁屁男
原帖由 kevin_mask 於 8-1-2008 06:17 PM 發表

sp 屁屁男

CAN'T FOUND TODAY!!!:63:
原帖由 kevin_mask 於 7-1-2008 05:54 PM 發表
Thanks KINNIKU 大大 update

拉麵除左面具,  睇下佢可以維持幾耐

各位, 金肉人II 世 23期已經出版啦, 怏D去買啦

繼續撐場! 繼續講古:~

『煮』『煮』『煮』

拉麵男話混亂要做『間隙之救世者』,
就一定先越過佢呢幅正義之牆!

重High起上黎一手脫去面具!
原來個蒙古佬面具封印左拉麵咖真正實力!!
個個見到拉麵蚊左自已舊「電」都呆左...
「邊個話唔帶面具我會即死播?!
而家等你地睇下我~
美來斗利偉・拉麺男咖100%全開啦!」
拉麵男而家己經同戰神一樣,
係有時限咖超人!
所以第日佢地被KO都唔關實力事啦~:47:
宜家努力搵緊筋肉人漫畫買 @_@" 不過未成功 :31: 太小地方有...
另外, g muscle見街未呀 :help:  我辛苦儲下的錢就快忍唔住要敗晒佢啦!!!
原帖由 真中淳平 於 9-1-2008 02:41 AM 發表
宜家努力搵緊筋肉人漫畫買 @_@" 不過未成功 :31: 太小地方有...
另外, g muscle見街未呀 :help:  我辛苦儲下的錢就快忍唔住要敗晒佢啦!!!

筋肉人漫畫已經絕版, 千奇唔好周圍買二手散裝, 否則你一世都儲唔到36期, 唯一方法係等yahoo 間唔中有人放全套,

G MUSCLE 預計月底先見街, 有消息我會係度公布
原帖由 kevin_mask 於 7-1-2008 05:54 PM 發表
Thanks KINNIKU 大大 update

拉麵除左面具,  睇下佢可以維持幾耐

各位, 金肉人II 世 23期已經出版啦, 怏D去買啦

原來忍者係半藏殺的,重要割面皮 (以為係師徒)
好想快d有得睇kevin mask 同 疤面煞星個part:56:
原帖由 kevin_mask 於 9-1-2008 10:10 AM 發表

筋肉人漫畫已經絕版, 千奇唔好周圍買二手散裝, 否則你一世都儲唔到36期, 唯一方法係等yahoo 間唔中有人放全套,

G MUSCLE 等好耐了, 奇雲兄知唔知part 2幾時出??(part 2 係咪得 戰神同水牛人only??)
thxZZZZ
原帖由 強中美 於 9-1-2008 05:51 PM 發表

原來忍者係半藏殺的,重要割面皮 (以為係師徒)
好想快d有得睇kevin mask 同 疤面煞星個part:56:

你冇睇之前果D咩???:what:
原帖由 強中美 於 9-1-2008 05:53 PM 發表

G MUSCLE 等好耐了, 奇雲兄知唔知part 2幾時出??(part 2 係咪得 戰神同水牛人only??)
thxZZZZ

二月出 part  2,  WARSMAN AND BUFFALOMAN ONLY , PART 3 (象人果PART)三月出(如無DELAY既話)

PART 4 會係 軍官 & 百噸人

原帖由 kevin_mask 於 9-1-2008 07:15 PM 發表

你冇睇之前果D咩???:what:

冇:34: 係我第3本筋肉人漫畫 (21,22,23)
之前個d唔知買唔買好.......:70:
原帖由 kevin_mask 於 9-1-2008 07:23 PM 發表

二月出 part  2,  WARSMAN AND BUFFALOMAN ONLY , PART 3 (象人果PART)三月出(如無DELAY既話)

PART 4 會係 軍官 & 百噸人

哇!!! 睇完youtube幾段片同玩過psp game,勁like 筋肉soldier:58: 冇走雞

相簿內有好野
唔買唔得

睇完上色圖又想買:62:
原帖由 kevin_mask 於 9-1-2008 10:10 發表

我之前有一套文傳出既
不過因為覺得佢既翻譯前期不對後段
所以放左

其實放果時都一心等文傳出完全版
可能文傳覺得筋肉人o係香港唔hit所以都冇出
希望遲下有機會啦~~
原帖由 BUSTERMACHINE 於 9-1-2008 10:37 PM 發表

我之前有一套文傳出既
所以放左

希望遲下有機會啦~~

連浪客劍心佢都出完全版, 真係希望筋肉人會出 :56:
原帖由 真中淳平 於 10-1-2008 02:48 AM 發表

連浪客劍心佢都出完全版, 真係希望筋肉人會出 :56:

我覺得今年29周年筋肉年好大機會出原全版, 筋肉人實在太經典, 冇理有龍珠, 星矢都有但佢冇
原帖由 BUSTERMACHINE 於 9-1-2008 10:37 PM 發表

我之前有一套文傳出既
所以放左

希望遲下有機會啦~~

雖然已經有一套~不過出完全板我都會買~因為佢出出唔知點解出果d係無書皮~好易殘~
不過連二世都無港板~我覺得出完全板基會唔大~初初睇台板好唔慣~果d名真係........
港板d名好好多~