Toysdaily 玩具日報

查看: 21967|回復: 179

[玩具報告] [舊物新post] 冇人出,我出!Macross VF-X 試作機 (多圖)

關閉 [複製鏈接]
:43:

呢隻限定試作機,自12月面世之後,好多大大(包括我)都淨係影過個盒,好似冇人出過post!小弟早排冇世藝滲完線、痴完貼紙就一直放埋一邊。適逢呢兩日隻腳勞損需要sick leave兩日,所以就拎出黎影下,同大家開心share!

當日頑仔訂$12xx,依家已經唔知價!不過聽聞12月炒高左40%,我唔知價,如果不慎毒到你,sorry,我真係幫唔到手!sorry!

相片有部份係晚間影(可能偏黃),部份係早上影(可能太爆)。如果各位睇完有眼盲、作嘔、吐血....等身體不適,請自行搵醫生治理,而有關醫藥費用,小弟係唔包既!

個人黎講,我真係幾鍾意灰色既VF,感覺幾有真實feel!所以我都有買VF-0A、VF-11B!:35: 不過當日miss左VE-1,依家買唔番!:42:

Yamato飛機,玩具結構冇乜野講!只可以講機頭底部收埋股關節條鐵係新版蓋,變機械人mode方便左!

多謝收睇!:64:
:43:yeah ~~~~~~
yeah ~~~~~~
Warmblood 發表於 20-1-2011 12:49 PM

駛唔駛咁快呀?:(
駛唔駛咁快呀?
常威 發表於 20-1-2011 12:52 PM

咁啱姐....:(.........
我記得只係呂兄有出post:78:
飛機ar飛機ar:43:
隻色水好正,可惜冇錢,b爺:help:
飛機ar飛機ar
隻色水好正,可惜冇錢,b爺
elvischoi 發表於 20-1-2011 01:04 PM

您call我秘書沙包文約個時間再偈:67:
您call我秘書沙包文約個時間再偈
Warmblood 發表於 20-1-2011 01:09 PM

佢做緊人沙包唔接我CALL:63:.........今晚睇係有冇特價菜SIN:43:
佢做緊人沙包唔接我CALL.........今晚睇係有冇特價菜SIN
elvischoi 發表於 20-1-2011 01:13 PM

有生菜...皇帝菜....唐蒿.......同....油麥菜:43:
有生菜...皇帝菜....唐蒿.......同....油麥菜
Warmblood 發表於 20-1-2011 01:15 PM
個人好豆苗多D:78:
有生菜...皇帝菜....唐蒿.......同....油麥菜
Warmblood 發表於 20-1-2011 01:15 PM

喂!喂!喂!......你地當呢度係咩地方呀?............

.....................呢度係寫字樓黎架!專門報價架!你d菜點賣呀?寫埋個xx價錢先得格!

信唔信我調你吖嗱?
喂!喂!喂!......你地當呢度係咩地方呀?............

.....................呢度係寫 ...
常威 發表於 20-1-2011 01:23 PM

Testing...Testing.....1.2.3.

VF-1X...12xx/斤
VF-1A Ab....16xx/斤
SDF-1 1/3000....23xx/斤
VF-1A/ (red) + SSp.....79x/斤
VF-1A (max) w/o SSp......45x/斤
VF-1S ( Roy Focker ) TV Version .......45X/斤
以上係古印度弊......

廣告番泥係....今日天氣同豬睜看地球:64:
do~~~dodo~~dododo
灰色機:43:灰色機:43:灰色機:43:

變型.......:61:

變完.......:78: