Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 緊急速報, "機戰20週年紀念作品"PSP第二次機戰Z~~!!

唔好理張卡住啦  我都冇理佢  打住機先  暫打晒sr  依集d怪命同敏都高左  都ok好玩既
cmy 發表於 13-4-2011 11:09 PM

我諗住慢慢打咋~~~enjoy睇下d戰鬥畫面~~~餓左好耐 :$
我諗住慢慢打咋~~~enjoy睇下d戰鬥畫面~~~餓左好耐
黑色三連敗 發表於 14-4-2011 12:01 PM

餓左搖x好耐?? 呵呵~~~
餓左搖x好耐?? 呵呵~~~
Quentin 發表於 14-4-2011 01:47 PM

今集會唔會得陽子同卡蓮~~~:58:
張卡用唔到呀~~~~~~
so sad................
張卡用唔到呀~~~~~~
so sad................
cybaster 發表於 14-4-2011 08:21 PM

我都係~~~~:79:
我用到  好似小櫻個方法就ok了
有冇人可以影下本設定資料集,我比較著緊本書多過張卡
我用到  好似小櫻個方法就ok了
cmy 發表於 15-4-2011 12:59 PM

set email定什麼過唔到~~~:die:
有冇人可以影下本設定資料集,我比較著緊本書多過張卡
莫探員 發表於 16-4-2011 01:22 AM

只不過介紹番之前z講乜~~~可要可唔要~~~:(
只不過介紹番之前z講乜~~~可要可唔要~~~
黑色三連敗 發表於 16-4-2011 12:14 PM

我今晚都有得玩..:$
我今晚都有得玩..
滴滴仔 發表於 18-4-2011 12:36

你又玩 :@ 我都想玩, 但連機都冇 :unhappy:
set email定什麼過唔到~~~
黑色三連敗 發表於 16-4-2011 12:13 PM

我ps3同360 一早set左幾個外國account  黎download 唔同試版  所以直接用日account            
download
你又玩  我都想玩, 但連機都冇
bbf1125 發表於 18-4-2011 06:14 PM

我都玩緊 la ... 仲玩到岩岩有 基因 出黎 ar ... 唔知幾時有得 6神合體 呢 ...
今次比我想像中 靚左 ... 可能最近小玩左 psp ... kakaa
我都玩緊 la ... 仲玩到岩岩有 基因 出黎 ar ... 唔知幾時有得 6神合體 呢 ...
今次比我想像中 靚左  ...
Vince 發表於 19-4-2011 10:08 AM

:he:..........你條友仔

Why 主角機得一隻...重要係男人tim :*

我玩到鈇甲萬能俠出埸 :55:................愛美神飛彈 :love:
..........你條友仔

Why 主角機得一隻...重要係男人tim

我玩到鈇甲萬能俠出埸 ...... ...
滴滴仔 發表於 19-4-2011 10:13 AM

唉 ... 今集隻 主腳雞 都好似唔太形仔 ... 又冇 超級系 同 真實系 分 ... 真係唔明搞 d 乜 .. :45: