Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 緊急速報, "機戰20週年紀念作品"PSP第二次機戰Z~~!!

咁psp咪會平d~~~
cybaster 發表於 11-1-2011 10:52 AM

等到出年有機會架~~~:66:
唔緊要有我陪你

兼且我要慳番D Money,可能4月尾去袋鼠國旅遊探親
williamhychan 發表於 10-1-2011 05:07 PM

為左袋鼠放棄機戰~~~唔似您喎~~~~:@
袋鼠國  我都想去, 但而家d 匯水高到
bbf1125 發表於 10-1-2011 06:38 PM

我都想去探親~~~:49:
more scan pics:

Pre-view video will be released on 12th this month!
Macross長谷有洋 發表於 8-1-2011 07:05 PM

正~~~好心急~~~希望唔好炒~~~:no:
睇下邊度有得訂返隻先~
冇玩psp既機戰=.=''今集有冇語音先....
登場機勁吸引
Athrun12345 發表於 7-1-2011 08:19 PM

PSP... 推出時性能界乎PS1/2之間... 既然PS1/2的機戰有配音... 那麼說PSP版會沒有嗎?
PSP... 推出時性能界乎PS1/2之間... 既然PS1/2的機戰有配音... 那麼說PSP版會沒有嗎?
小櫻 發表於 12-1-2011 10:21 AM

上次個隻都有配音~~~相信呢隻都有~~~不過最希望loading快d~~~上次個隻真係d畫面睇過1次都唔想睇~~~慢到 :70:
上次個隻都有配音~~~相信呢隻都有~~~不過最希望loading快d~~~上次個隻真係d畫面睇過1次都唔想睇~~~慢到 ...
黑色三連敗 發表於 12-1-2011 10:51 AM

機戰MX 定 機戰A ?...

A已經OK... MX就真係訓著...

機能問題... 始終Sony唔肯放多啲RAM响部機度... 大大增加Load碟時間... 就係先install落MS都係間接讀取嘛...

想快... 玩行RAM帶嘅NDS版囉...

小櫻上
機戰MX 定 機戰A ?...

A已經OK... MX就真係訓著...

機能問題... 始終Sony唔肯放多啲RAM&# ...
小櫻 發表於 12-1-2011 10:58 AM

我隻係a黎~~~個畫面要等幾秒先load出黎~~~睇完一次之後已經唔想睇~~~~:56:

如果n3ds都出佢~~~我一定買nds~~~:42:
我隻係a黎~~~個畫面要等幾秒先load出黎~~~睇完一次之後已經唔想睇~~~~

如果n3ds都出佢~~~我一定 ...
黑色三連敗 發表於 12-1-2011 11:33 AM

誠意推薦 機戰MX Portable... 訓唔著玩佢最有效...

機戰A PSP已經同PS2果啲差唔多嫁喇...

小櫻上
誠意推薦 機戰MX Portable... 訓唔著玩佢最有效...

機戰A PSP已經同PS2果啲差唔多嫁喇...

...
小櫻 發表於 12-1-2011 11:43 AM

俾您咁講我仲咁玩~~~:69:

我印象中ps2好似快d~~~希望今次有改善啦 :42:

It is coming!:43:

http://www.youtube.com/watch?v=hc3731k60Zg&feature=player_embedded
個PV好正呀~~~~
為了到時更投入, 已經找返相關卡通來睇.......創性...裝騎....媽賤z......交詩.....日日睇:34:
為了到時更投入, 已經找返相關卡通來睇.......創性...裝騎....媽賤z......交詩.....日日睇
00_GUNDAM 發表於 13-1-2011 02:51 PM

今次機戰有你份參戰喎~~~