Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 緊急速報, "機戰20週年紀念作品"PSP第二次機戰Z~~!!

我盒成盒dvd咁  多包咭咁大把
改咩名好? 發表於 13-4-2011 05:10 PM

依隻又係一主力   本人喜歡用超級系多過真實系:71:
改咩名好? 發表於 13-4-2011 05:10 PM

咁快~~~:@
我盒成盒dvd咁  多包咭咁大把
cmy 發表於 13-4-2011 05:15 PM

個盒我掉左~~~~:66:

淨番呢d~~~~:34:

依隻又係一主力   本人喜歡用超級系多過真實系
cmy 發表於 13-4-2011 06:32 PM

me too~~~:71: 想問下張卡點down段片~~~:64:

買左特典版,好貴:70:
me too~~~ 想問下張卡點down段片~~~
黑色三連敗 發表於 13-4-2011 09:16 PM

唔好理張卡住啦  我都冇理佢  打住機先  暫打晒sr  依集d怪命同敏都高左  都ok好玩既
買左特典版,好貴
elvischoi 發表於 13-4-2011 09:37 PM

喵的, 我看見有店普通版都要賣63x....:44:
喵的, 我看見有店普通版都要賣63x....
手榴蛋包飯 發表於 14-4-2011 11:01 AM

normal ver 我見都5百幾同特典差毛幾,擺心一橫,
唔知吹水定真有其事,game 鋪sales話 呢次係上集,仲有下一集出,唔通好似f 咁:shiny:
個盒我掉左~~~~

淨番呢d~~~~
黑色三連敗 發表於 13-4-2011 09:14 PM

你做乜掉咗個盒?... :50:

喱次ZII... 會分上下集推出... 喱個限版個盒... 係愛嚟第二日出埋下集果陣可以放埋一齊嫁!... :44:

個盒你唔要俾小櫻嘛... :42:
你做乜掉咗個盒?...

喱次ZII... 會分上下集推出... 喱個限版個盒... 係愛嚟第二日 ...
小櫻 發表於 14-4-2011 11:19 AM
怪唔之有個空既白色紙盒向裡面:68:
me too~~~ 想問下張卡點down段片~~~
黑色三連敗 發表於 13-4-2011 09:16 PM

唔係已經答過咩?...

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... extra=&page=285

用PSP Download...

當然要開Wifi啦... 至於點Setting請自行查找...

去「帳戶管理」=>「輸入代碼」...

响喱個畫面輸入...

D/L Special Theme...

唔係已經答過咩?...

用PSP Download...

當然要開Wifi啦... 至於點Setting請自行查找...

...
小櫻 發表於 14-4-2011 11:23 AM

我入左去但唔識set~~~~:oh: (完全唔知佢講乜~~~我係電腦小白 :die:)
你做乜掉咗個盒?...

喱次ZII... 會分上下集推出... 喱個限版個盒... 係愛嚟第二日 ...
小櫻 發表於 14-4-2011 11:19 AM

吓~~~:47: 原來個盒有用架~~~:56: 我見咁阻地方咪掉左~~~:sad: