Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 緊急速報, "機戰20週年紀念作品"PSP第二次機戰Z~~!!

買左返黎2個星期都冇玩  難為我呢d 想玩都冇得玩
bbf1125 發表於 30-4-2011 11:16 AM

:75:買psp la........
連續行動啦, 超正
moodyblues 發表於 29-4-2011 11:39 PM

呢招幾好~~~不過要氣力上到120 :49:
我仲玩緊G-GEN WORLD...
唔知點解, 對呢隻機戰沒咩興趣玩...放左係度2個星期了..
潔白紙巾 發表於 30-4-2011 12:26 AM

會唔會您唔熟d動畫~~~:58:
買psp la........
滴滴仔 發表於 30-4-2011 11:52

係都買都等 psp 2 la :67:
係都買都等 psp 2 la
bbf1125 發表於 30-4-2011 12:00 PM

ps3 個 network ...近來收晒skin :67:
呢招幾好~~~不過要氣力上到120
黑色三連敗 發表於 30-4-2011 11:57 AM

我有八至九成學晒依招同以前機戰兩回行動一樣爽  係要120氣先得咁解  不過後期就唔使點計發動因為好易升上120   打爆了  大佬太易太小血  sr全拿  不過難度都係易  應該話宜家絕大部份既game都係畫面多過內涵
我有八至九成學晒依招同以前機戰兩回行動一樣爽  係要120氣先得咁解  不過後期就唔使點計發動因為 ...
cmy 發表於 30-4-2011 01:41 PM

爆左~~~:50: 我仲慢慢打enjoy睇畫面 :73:
爆左~~~ 我仲慢慢打enjoy睇畫面
黑色三連敗 發表於 3-5-2011 12:39 PM

:56:小弟慢慢打的了(連敗兄慢在重打賺錢吧  我因為拿sr所以不能了)  話說後期幾難開始要諗過先可以拿到sr(佢地易中我方  主角過200回  220中 都中)
我喜歡他們的舊音樂   好彩g7  太坦個d仲係舊版   還我鐵甲真三一:help:  個d熱血好多
爆左~~~ 我仲慢慢打enjoy睇畫面
黑色三連敗 發表於 3-5-2011 12:39 PM

我爆左三次.............:(
小弟慢慢打的了(連敗兄慢在重打賺錢吧  我因為拿sr所以不能了)  話說後期幾難開始要諗過先可 ...
cmy 發表於 3-5-2011 12:56 PM

今次動畫做得好精彩~~~我次次都睇~~~不過每日得坐車玩下~~~基本上冇乜時間~~~:79: 基本上新舊都like~~~~:$
我爆左三次.............
elvischoi 發表於 3-5-2011 01:05 PM

唔係掛~~~:47:
今次動畫做得好精彩~~~我次次都睇~~~不過每日得坐車玩下~~~基本上冇乜時間~~~ 基本上新舊都like~~~ ...
黑色三連敗 發表於 4-5-2011 11:45 AM

娛樂黎姐  哈哈  慢慢打啦:43:   而且近期都冇好game玩  :56:
:63: 我冇睇過鐵甲(新舊)  乜唔係心口個招最強點解會變左隻眼放光既
我爆左三次.............
elvischoi 發表於 3-5-2011 01:05 PM

強:71:   所以我未話我打得慢囉  :34:  我想問下師兄知唔知說得黎做乜....點解說得兩個都冇幫我既....
強   所以我未話我打得慢囉    我想問下師兄知唔知說得黎做乜....點解說得兩個都冇幫我既 ...
cmy 發表於 4-5-2011 04:30 PM

六神大佬就好似用黎拎勇者之印
原創女角就可以向尾二個關加入我方:64::64:
六神大佬就好似用黎拎勇者之印
原創女角就可以向尾二個關加入我方
elvischoi 發表於 4-5-2011 07:35 PM

唔該晒 :64:  咁請問六神大佬佢係唔係一定死唔幫   因為佢重傷睇大海跟住跳海終結左