Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 緊急速報, "機戰20週年紀念作品"PSP第二次機戰Z~~!!

睇睇~
SHOCKER 發表於 11-5-2011 04:52 PM

睇完都唔知有部咁野~~~原創 :47:
玩到第幾話~~~
黑色三連敗 發表於 12-5-2011 12:12 PM

2週目25~6話到....
睇完都唔知有部咁野~~~原創
黑色三連敗 發表於 12-5-2011 12:13 PM
部機出自六神合體ova,都係明神猛駕駛
2週目25~6話到....
瘦雞 發表於 12-5-2011 12:55 PM

您都2週目~~~:47:
部機出自六神合體ova,都係明神猛駕駛
SHOCKER 發表於 12-5-2011 01:00 PM

原來係ova~~~未睇過~~~不過記得ova部6神都好不知所謂~~~:42:
或者好多人覺得低能啦, 但因為剎那本質有連續攻擊, 比佢再攻擊, 再升升佢啲技量, 真係幾屈.  一turn殺兩敵.  我重一開波比佢+20 氣力.  就算做前鋒都OK.  某幾隻技量好嘅我都係照版煮碗咁, 可能好果過剎那tim.  真係幫我過到唔少關嘅SR.

雖然打boss 就無乜EN 淨, 但嗰時啲超級系都升晒氣力夠打.
不過第一週揀晒00路線, 打斷空我唔係螺旋王, 有少少縮沙嘅感覺.... hehe.
或者好多人覺得低能啦, 但因為剎那本質有連續攻擊, 比佢再攻擊, 再升升佢啲技量, 真係幾屈.  一tur ...
Duraxyll 發表於 13-5-2011 10:00 PM

我而家都改晒用呢招~~~打sr不可或缺~~~但d技能玩2週目唔知可唔可以繼承~~~:unhappy:
我而家都改晒用呢招~~~打sr不可或缺~~~但d技能玩2週目唔知可唔可以繼承~~~
黑色三連敗 發表於 14-5-2011 11:54 AM

會變番pp,二周目仲要打個五折tim:64:
回復 186# Duraxyll

我重係一週目 剛過左 羅船王
其實好廢的 -.- 得10w血 左右 <唔知係咪唔齊 sr>
主角 一個人放3w 差少少 三一放2w 再動主角 黎多 2w7左右
佢得返少少血-.-求求其其搵多 2部2打六 收佢皮-.-
都係果句 今隻機戰 仍然係太易玩-.-
順手想幫今隻0既男主角平反
升爆之後 有 1.1傷害加成
有多少少錢錢
重埋後期多一招大絕 能有射擊 +埋 哈佬 絕對惡
單體位 技能用緊
連續行動/再攻擊/護攻3lv/鬥爭心/爆氣力上限/連''葵''攻擊
有多點全升技能 有多發動到 再攻擊
單發計 大絕 扣約9xxx -11xxx 再攻擊再扣多7xxx-8xxx (本人唔識計size d加成)
有熱血能爆 boss級 單次行動計 約 2w5以上 保守
而且有得揀精神 (魂 /勇氣/覺醒 ) 絕對惡
因為聽人講爆 sr 總大佬 都係得22w
一隻主角單單 熱血自己野 都2w5 *再動一次 都5w打底
另有 擭攻 多次 約有2w 一隻機 一點合 都打佢成 7-8w 我覺得主角已經算ok
有多少少錢錢
重埋後期多一招大絕 能有射擊 +埋 哈 ...
分手勿語仔 發表於 14-5-2011 02:55 PM

其實創聖都好好用,三個人既能力值可以share,十段改爆,170氣力打一拳卒仔已經一下萬幾:$
其實創聖都好好用,三個人既能力值可以share,十段改爆,170氣力打一拳卒仔已經一下萬幾
elvischoi 發表於 14-5-2011 03:51 PM

由於我自己唔出佢地
聽人講過能力 分享 妮下幾屈
同埋15格 打距 :he:
我反而鐘意用 二式 同 ij :he:
細細部 打人痛痛的 :he:
會變番pp,二周目仲要打個五折tim
elvischoi 發表於 14-5-2011 12:39 PM

五拆~~~:oh:
其實創聖都好好用,三個人既能力值可以share,十段改爆,170氣力打一拳卒仔已經一下萬幾
elvischoi 發表於 14-5-2011 03:51 PM

您又改爆埋創聖~~~:@
有多少少錢錢
重埋後期多一招大絕 能有射擊 +埋 哈 ...
分手勿語仔 發表於 14-5-2011 02:55 PM

隻主角回避好差下~~~:unhappy: