Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 緊急速報, "機戰20週年紀念作品"PSP第二次機戰Z~~!!

唔該晒   咁請問六神大佬佢係唔係一定死唔幫   因為佢重傷睇大海跟住跳海終結左
cmy 發表於 5-5-2011 04:06 PM

是ar,可能下集再世會出番黎都唔定:64:
是ar,可能下集再世會出番黎都唔定
elvischoi 發表於 5-5-2011 06:17 PM

thank  等我研究左兩日....我都覺得真係好似你咁講又係出返個d
我有八至九成學晒依招同以前機戰兩回行動一樣爽  係要120氣先得咁解  不過後期就唔使點計發動因為 ...
cmy 發表於 30-4-2011 01:41 PM

同二回行動唔同, 連續行動係要第一次行動擊破敵機先可以第二次, 所以都要多一份計算殺傷力架
娛樂黎姐  哈哈  慢慢打啦   而且近期都冇好game玩  
我冇睇過鐵甲(新舊)  乜唔係 ...
cmy 發表於 4-5-2011 04:27 PM

講得啱~~~~:71: 我好like 6神,萬能俠, 三一等~~~d招好忠實重現動畫畫面~~~我而家係不斷重玩紅蓮之眼大哥死個集~~~~"您以為我是誰" 感動中 :handshake:

新鐵甲~~~係呀~~~個招重係攪掂左無敵鐵羅剎~~~~不過part2應該有埋大爆炸飛拳~~~~:71: 反而裝甲狗d招有d不滿~~~:42:
唔該晒   咁請問六神大佬佢係唔係一定死唔幫   因為佢重傷睇大海跟住跳海終結左
cmy 發表於 5-5-2011 04:06 PM

應該係~~~動畫都冇幫仲死埋 :79:
同二回行動唔同, 連續行動係要第一次行動擊破敵機先可以第二次, 所以都要多一份計算殺傷力架
kinis 發表於 6-5-2011 03:35 PM

你講對的  我溜了講
講得啱~~~~ 我好like 6神,萬能俠, 三一等~~~d招好忠實重現動畫畫面~~~我而家係不斷重玩紅蓮之 ...
黑色三連敗 發表於 7-5-2011 11:57 AM

係啦   又要跟動畫死埋  以前機戰仲有得改變下   不過好型打完先戰死   兩兄弟大嗌口號
鐵甲好似出左隻合金變拳頭  越出越搞笑
係啦   又要跟動畫死埋  以前機戰仲有得改變下   不過好型打完先戰死   兩兄弟大嗌口號
鐵甲好似 ...
cmy 發表於 7-5-2011 02:37 PM

以前就得係有機唔駛死~~~不過馬克唔死都冇機俾佢用~~~~期待露絲part 2會唔會變身玫瑰騎士幫手~~~:handshake:

啱啱過左天元~~~紅蓮卡米拉死得好慘 :79:
以前就得係有機唔駛死~~~不過馬克唔死都冇機俾佢用~~~~期待露絲part 2會唔會變身玫瑰騎士幫手~~~:hands ...
黑色三連敗 發表於 9-5-2011 11:59 AM
卡米拉死得一D都唔慘,死得幾型~
以前就得係有機唔駛死~~~不過馬克唔死都冇機俾佢用~~~~期待露絲part 2會唔會變身玫瑰騎士幫手~~~:hands ...
黑色三連敗 發表於 9-5-2011 11:59 AM [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=5160717&ptid=144717][/url
之前有機戰D同64都可以俾部六神原型機馬克駕駛
卡米拉死得一D都唔慘,死得幾型~
瘦雞 發表於 9-5-2011 01:11 PM

您又講得啱~~~:( 您有玩咩~~~:@
之前有機戰D同64都可以俾部六神原型機馬克駕駛
SHOCKER 發表於 11-5-2011 12:22 PM

係~~~:@ 真係唔知tim~~~:(
您又講得啱~~~ 您有玩咩~~~
黑色三連敗 發表於 11-5-2011 12:28 PM

有玩
係~~~ 真係唔知tim~~~
黑色三連敗 發表於 11-5-2011 12:29 PM

睇睇~
http://www.youtube.com/watch?v=8_d1wkaqv4U
有玩
瘦雞 發表於 11-5-2011 01:01 PM

玩到第幾話~~~:@