Toysdaily 玩具日報

查看: 11750|回復: 24

[新品消息] Compatible Kaiser 雙界帝王 超級機械人大戰 SRW OG 壽屋 模型 發售前多圖

多一點圖,又挽回我對他的一點興趣。好像比例又不是很差,應該會買了。當然,成品能還原下圖的多少美麗,就要看各大大的做功和上色功力了,尤其是面相!!

:DOK喎
上色技巧應該要幾高超...
我等合金~~~如果有的話 :34:
I still don't like the arms. They are too large.
手掌奇大呢~
架飛機呢~~~又話可以合體既:*....
不過有無飛機我都會照買:shiny:
等埋阿妹對翼先考慮
好圖, 好圖

最難整應該係隻Roar....................如果想連佢都噴金屬色的話............
講真, 呢隻野我覺得同OG好唔夾.....
講真, 呢隻野我覺得同OG好唔夾.....
kyostanley 發表於 15-12-2010 12:35 PM

我都觉得。我玩OG时,也不太喜欢用它。
睇吓點睇嘅姐, 如果要講背景唔夾, Cybaster 算係第一個同OG唔夾嘅, 不過由第三次開始玩開, 冇佢又好似唔多聚財.......如果講外型, 超軍神個三隻, 龍虎王系, 修羅系等等......都係冇堆夾........
其實單係轟格珠同曉擊霸, 就已經唔係如夾.........弓天使同奪魂者又係唔多夾........其實OG就係一堆唔夾嘅機體夾堆一齊嘅GAME............應該講, 嚟個係機戰本身嘅特色......
good stuff!! :shiny: :shiny:
睇下點睇嫁姐, 如果要講背景唔夾, Cybaster 算係第一個同OG唔夾;, 不過由第三次開始玩開 ...
herolouis800528 發表於 15-12-2010 04:26 PM

其實我講唔夾的意思, 係...佢真係太似勇者系列/藍光人系列的機械人了....
但你所講的其他例如魔裝機神, DGG系列都沒有那個感覺....