Toysdaily 玩具日報

查看: 12487|回復: 43

[個人收藏] Cybaster 玩具大合照

說好了是合照...所以....照片只有一張... :DD
唔好打面呀~~~ :no:

不過,這裡還未齊...因為仲有幾盒未拆,幾盒未砌.... :die:
我想快 D 可以 Display 晒佢地呀~~

By the way, 這是近期的旅游玩具照呢~
http://toysdaily.com/discuz/view ... 6338&highlight=
頭像被屏蔽
呢d就是愛的表現XD~
死忠FANS, 機戰時對佢又愛又恨
想打多兩句都唔得添~~~只說支持了~~~~:(
厲害!! Support Cybaster fans!!
勁呀, 好壯觀呢.....咁多cybaster...super fans~:shiny:
世間稱之為愛!
樓主很強大!!
How about the present Limited Vers.? :75:
thx sharing~!!!! Great collection!!!!
大大 强,有咁多魔裝機神,睇來你一定好鐘情於佢
058719057 發表於 3-7-2012 04:48 AM

自第一次在機戰中用過它後便愛上了!! 我對 Cybaster 可說是「一見鍾情」呢~~  :shy:
呢d就是愛的表現XD~
mr406aa1 發表於 3-7-2012 05:06 AM

對 Cybaster 的愛,簡直係愛情長跑~~ :DD

世間稱之為愛!
樓主很強大!!
御姐喵 發表於 3-7-2012 01:04 PM

我好專一架~ 機戰中獨愛佢~ :66:
死忠FANS, 機戰時對佢又愛又恨
矢吹丈 發表於 3-7-2012 08:46 AM

為何對佢又愛又恨呀?佢 Map炮 唔打自己人,真係好用都暈~~ :78:
想打多兩句都唔得添~~~只說支持了~~~~
Somebody_Ex 發表於 3-7-2012 09:47 AM

多謝 Some大 支持~ :)
遲些在出個各個 Cybaster 大比拼 post, 到時再來欣償~
強大既收藏呀!!! 快D搞掂埋其他DISPLAY哂佢啦!