Toysdaily 玩具日報

查看: 10512|回復: 16

[個人收藏] 放假雜影 + 極度短評

終於放了兩天假,可以 catch up 影下玩具相 :73:

SHF Moonlight Cure - 靚到無儲開都要入!

大熱之物 SRW GGG - 造型一流,但關節 QC 麻麻....:42:

SHF Accel Booster - 又再次証明我有幾黑!! :56: 不但 紅A 個新頭舐野,就連主角 黃A 塊面亦有事.....:30:
大家睇唔睇到?

JoJo 超像可動 白金之星 -  造形算okay....但我那只...膝蓋關節竟然可向前屈的.....:42:
不知是我唔好采, 定係出廠品的問題...

SHF Greed Uva - 一個字:「正」!! (係膠腳唔好囉...)

BM Tatoba Combo - 好物一隻!!!

BM Cyclone Joker - 兩個字:「垃圾」! :53:

BM Skull - 高質數的 12" :71:

you're not 黑~~我見到有d黃A頭都出事!我隻都出事~(我補返油~搞左足半日),some大又係...我吾明點解D QC..次次都硬要係個面度出事....:49::53:

Skull真係好得..所以之後隻T2 Joker應該都掂~:71:
wa, 大大都玩得好多元化喎

等睇詳細reports! :$
十卜fktuen兄:43:~~~~~
你真係好唔好彩,隻ab sad到無得再sad:55:
至於12''拉打,睇睇你既圖就夠了,我驚我自己接受唔到佢地斷body既一日:79:
黃A 塊面 好多都上色唔好,
我果隻d 黑色都上得同你果隻差不多:cool:
支持支持:):):):)
BM W的確唔惦:ar:
我的黃A面罩邊緣也被銀漆滲溢得很慘
頭像被屏蔽
you're not 黑~~我見到有d黃A頭都出事!我隻都出事~(我補返油~搞左足半日),some大又係...我吾明點解D QC..次 ...
takeshi 發表於 8-9-2011 02:09 PM

好耐無 chat 啦響兄~~~ :handshake:
隻黃A 好失望呢...個 body 鬼咁靚,但就衰响個頭度....:70:
有無訂 BM Joker 呀? 我無呀...不過希望隻 Joker 有 Skull 咁好~ :o

估唔到你咁快手入條 forze 腰帶~ :he:
紫龍的妹參上!!
0944 發表於 8-9-2011 02:39 PM

就係「紫」妹~ :DD
Cure Moonlight ~~~你同 timothy 兄兩個攪到我都想回歸 PC~~~:no:
Cure Moonlight ~~~你同 timothy 兄兩個攪到我都想回歸 PC~~~
Somebody_Ex 發表於 8-9-2011 06:12 PM

可以揀來儲的~ 我就只入 Moonlight Cure 同 Dark Pretty Cure.:78:
全部都係正嘢呀~ 十卜:handshake:
好多 kamen rider, 特別係 12" figure...超正~
不過, 隻 w cj 真係有 d 恐怖...我係其他地方見到隻野 display 出來, 黑色個 part 好正, 但綠色個 part 好恐怖, 好膠, 好有雨褸 feel...完全唔掂~
隻 shf 出得好過佢好好多...起碼佢 2 邊做晒金屬色