Toysdaily 玩具日報

查看: 13768|回復: 65

[改造交流] IRONMAN M4戰損改裝

沒有跟電影內任何戰損款式,面罩也做了金屬感,手和大脾也有露出些銀來
好玩

:47:你今次改得好狼!
好正 o既質感, 如果 hottoys 出埋 d 戰損版有你七成咁靚已經好正
:71::71: very good ar!!!!!!!!! too many bullet holes though i think~~~
下次出MARK 6
你可再加工一次
應該會更正:66:
:shiny::shiny:

Metal feel is OK but the bullet marks are really too too much.:30: esp. the chest and abdomen.
I think  over.  but still very good
好重手喎! C 兄:50::@
好快手 同重手:52:

辣雞+銀油, 30分鐘起貨, 查實就無咩難度, 好多人係5舍得咁玩姐, 靚唔靚就見人見智的.

過阿C兄的藝術感就的確唔錯既.....但係我就唔鐘意咁la, 好地地1隻Mark 4搞到成舊廢鐵咁, 最失真係咁多彈窿, 阿Tony都死Q左la. C兄你真係當Ironman D裝甲係廢ga??   
下次你不防做下research先la, 只有手槍子彈先有咁大個圓窿ga ja, D裝甲唔係廢成咁ha wa, 手槍都入到??? 如果係5.56mm, 7.62mm又 .50BMG果D, 除非打落軟野度, 否則打落D硬野個彈痕最多係長條型或毛筆頭咁ga. 如果入左就會係爆十字型ga. 而家既效果需然係好有藝術感, 但係我覺得你到隻Mk4感覺好軟好脆弱.

不過好多人都係鐘意見到銀銀黑黑熱熱鬧鬧咁既你鐘意話D窿係laser射爆既, 都得既, 就當我冇講過.

我知好多人插9, 我係黎分享下個人經驗, 有人當我惡意中傷, 你唔老黎我都冇計,

PS  我份人講野係比較直接同埋勞氣…5好見怪.
好狠喎師兄,正:71:
改得好 :71:
人地支MACHINE GUN 射埋黎,的確會有禁多彈痕。
頭像被屏蔽